AKTUELNO

Opet se kači sa preljubnikom.

Nakon što su u Belu Kuću ušla dva zadrugara Radosav Žuti i Mladen Jakoviljević, zvani Đomla Panamera, koje su ostali zadrugari srdačno pozdravili, usledila su pitanja novinara. Prvi na meti je bio Slobodan Radanović Sloba.

Na pitanje ko su muškarci sa kojima je bila zadrugarka Nadežda Biljić on je dao opširan odgovor:

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam samo rekao da znam sa kim je bila, ali nikada ne bih rekao ko su oni. To je sve što ću reči na tu temu. Nije bitno odakle znam, ali znam. Ona je sama pričala o tome, ali i ti momci su moji drugovi, to je sve što ću reći, o njoj me ništa ne zanima više. Ja znam konkretne stvari o njoj, ali nikada neću izneti u javnost - rekao je Sloba.

Foto: TvPink Printscreen

To što ću reči neće ništa promeniti u mom i njegovom životu. Pričali smo mi, to nije bilo poveravanje, radili smo dosta stvari, ja sam imala slobodu da njemu kažem neke stvari. Sa svakim sam ostala u kontaktu i svaki me je poštovao i cenio, sem onog sa kojim sam živela. Imala sam i pravih i pogrešnih izbora, ali to je sve ono što je od mene napravilo čoveka kakav sam danas. Tačno je da sam imala zauzete muškarce u svom životu, ali ne mogu reći ništa zbog njegovih porodica - izjavila je Nadežda.
On se prilagođava osobi sa kojom je u vezi i dozvoljava da ga Luna huška. Što se tiče Slobe on je čovek mrtav za mene definitivno, ne bih više da komentarišem, a o pokojnicima i bivšem sve najbolje. Želim mu sve najbolje u životu. Neću da se spuštam na niske grane. Neka je on živ i zdrav, sa mnom je završio svaku priču. To je to. Meni niko ništa ne može da zabrani - rekla je Nadežda.

Vrlo brzo je usledio i Lunin komenar na sve:

Foto: TvPink Printscreen

Ona meni nije bitna. Ušla je ovde da priča gluposti o meni, Slobi i mojoj mami. Sinoć sam čula kako izgovara užasne stvari o SLobi i pitala zašto ne kaže Slobi u lice. Time je pokazala da je itekako zanima ta priča. Samo sam joj napomenula da ne spominje moju mamu - bila je jasna Luna.

Nadežda je samo zamolila novinare da je više ne pitaju za Slobu i Lunu, na šta je Sloba drčno dobacio na neće ako prestane da priča o njima.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku:

PROČITAJTE JOŠ: POSLE SILOVANJA, DOŽIVELA I PORODIČNO NASILJE! Goca otvorila dušu: To je bio haos kod mene u kući! (VIDEO)

J. Č.

#Luna Đogani

#Nadežda Biljić

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'