AKTUELNO

Čini sve kako bi bila sve lepša i mlađa.

Nakon brojnih estetskih zahvata kojima je do sada podmlađivala svoje lice, ali i telo, voditeljka Suzana Mančić odlučila je da eksperimentiše, pa se nakon orošavanja vagine, podvrgne još jednom inovativnom metodu japanske doktore, koja će joj pomoći da smrša.

Foto: E-Stock/Kobra

- Imam cirkone na ušima i oni u stvari predstavljaju male magnete, koje mi je zalepila jedna japanska doktorka. To su magneti za mršavljenje, a da li funkcionišu, videćemo uskoro. To što radi ta Japanka je ludilo. Ona je vrhunska doktorka koja se bavi podmlađivanjem i na svaka tri meseca dolazi kod nas, a ja joj verujem i sigurna sam u dobar rezultat - oispričala je Suzana, a potom otkrila da je njena ćerka bila šokirana zbog onog što je uradila.

- Moja ćerka Natalija se šokirala kada me je ugledala nakon što sam se vratila iz klinike. Odmah je rekla: "Da li je moguće da si u tim godinama uradila pirsing?" Meni je to bilo urnebesno jer sam veliki protivnik tih stvari. Onda sam joj objasnila o čemu se radi i da ću cirkone nositi mesec dana - rekla je ona, a da li će joj cirkoni na ušima pomoći da se izbori sa viškom kilograma ostaje da se vidi.

Foto: Printscreen Youtube

Pink.rs

#Suzana Mančić

#pevačica

#voditeljka

'