AKTUELNO

Ipak nije imuna na njega?

Marija Ana Smiljanić i Filip Đukić su u toku noći imali žestoku raspravu. Iako želi da ostavi utisak kao da je maneken za nju samo bivši dečko kom nema nameru da se vrati, svaki njen postupak je odaje i govori suprotno.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Marija Ana mu je prebacila ne samo zbog toga što ju je prevario sa Zoranom Stefanov, već i što ne može danima da dokuči njegovu priču sa Kristinom Kockar. Jasno je da ona ne želi da deli Filipa ni sa jednom od njih dve i da dok ne bude njen neće stati.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja više plačem i nerviram se, ali ko za kim više juri, ko više traži razgovor, ko više spominje, ko je više u bedaku. To daje takav utisak zato što ti ustaneš i kažeš kao frajer "Neću da budem sa njom, dovedite mi tatu majstora, ona je glupača raspala. Ja ne mogu da budem sa njom, ona je ljubomorna na Kiju - rekla je Marija Ana.
Ti umireš mrtva bolesna i tu nešto nisam ti prišao, a sediš pored Kije. Alo, znaš li koliko to zvuči bolesno? Ja sam sedeo na dvosedu, ona na fotelji sa Koraćkom i došla je posle mene 5 minuta - pravdao se Đukić.

Foto: Printscreen Youtube

Nebitno, znao si da sam bolesna. Kad sam na početku bila bolesna i kad nisam htela da budem sa tobom, itekako bi prišao, jedva bi čekao razlog da mi priđeš i da me pitaš kako sam. Ali, je*i ga, pošto se Marija malo vezala za tebe, boleo te je ku*ac da me pitaš kako sam. Kao prijatelj, brate, ko će ako nećeš ti? - Bila je besna Smiljanićka.

Tokom rasprave Filip je počeo lagano da je mazi, a potom su se premestili u spavaću sobu. Čini se da je pevačica zaboravila na svađu koju su imali ili nije mogla da zamisli da provede noć bez njega, pa se uvukla u krevet i zaspala pokraj manekena.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: UKUĆANI ĆE POLUDETI KADA SAZNAJU ZA OVO: Kija i Mina imaju tajni zadatak koji se nimalo neće dopasti njihovim cimerima! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Filip Đukić

#Marija Ana Smiljanić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'