AKTUELNO

Odlučila je da prekine tišinu.

Lepa voditeljka Nina Radulović postala je pre nekoliko dana ponovo deo ekipe televizije Pink, najgledanije komercijalne televizije, gde će voditi informativne emisije.

- Osećam se divno. Baš sam zadovoljna i umorna, ali to je onaj umor kada radite nešto dobro, nešto što vas ispunjava i što ste dugo čekali, jer mislim da je informativna redakcija mesto gde ću se ja najbolje osećati i da ću tu vrstu osećanja emitovati prema gledaocima - rekla je ona za emisiju "Premijera".

Foto: TvPink Printscreen

I sedmogodišnji sin Lav, kojeg je Nina dobila iz sedmogodišnjeg braka sa glumcem Branislavom Lečićem, srećan je što je njegova mama zadovoljna zbog novog posla.

- Ono što on vidi, što će Lav gledati ovih dana uvek je praćeno komentarom "jao, mama, kao da sam bio sa tobom ceo dan", tako da je dobro to što sam sada na televiziji redovnija, ali se i non-stop čujemo između emitovanja - rekla je ona i progovorila o medijskim natpisima da će uskoro ponovo stati na ludi kamen sa šest godina mlađim teniserom Filipom Krajinovićem:

Foto: TvPink Printscreen

- Ja se, u stvari, ne bavim demantijima i negiranjem takvih informacija o svom privatnom životu, ali pošto ste vi moja kuća, ovde hoću. Ja mislim da je najbolje biti nedostupan i pustiti da oni koji rade svoj posao rade kako misle da treba, sa moralne strane - izjavila je Nina.

PROČITAJTE JOŠ: TRPI JAKE BOLOVE: Dragan Jovanović se povlači iz glume, BOLEST JE BILA JAČA! (FOTO)

Šta je sve Nina imala da kaže za emisiju "Premijera" pogledajte u donjem snimku,a celu epizodu odgledajte na zvaničnom kanalu emisije na Jutjubu.

Autor: V. T.

#Filip Krajinović

#Nina Radulović

#Premijera

'