AKTUELNO

Imali su sjajan povod da upriliče druženje za brojne kolege, članove porodica, kao i pripadnike sedme sile.

Poznati folk pevač Boban Rajović upriličio je sinoć u jednom restoranu na Ledinama promociju spota za duetsku pesmu "Hej živote, druže", koju je snimio sa svojim kolegom i prijateljem Džejom Ramadanovskim.

Foto: Pink.rs

Ima mnogo toga što spaja mene i Džeja. Prvenstveno srce, duša, emocije, osećanja. On je vrlo emotivan lik, a spaja nas, na kraju krajeva, i frizura (smeh). Suvišno je pričati o Džeju, on postoji od 1987. godine, kada ja nisam ni razmišljao o tome da ću postati ovo što jesam danas. Džej je, jednostavno, čovek koji ima puno hitova iza sebe, živa je legenda, postoji i dalje, iako mnogi misle da je završio posao. Vraća se on na velika vrata! Ima mnogo koncerata iza sebe, mislim da će ga i ova pesma bar malo probuditi - izjavio je Boban, koji je na gala promociji svog novog dueta okupio brojne pripadnike domaće javne scene, među kojima je bila i pevačica Goga Sekulić, koja je Došla bez svog partnera Uroša Domanovića.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

SA svojim suprugom je došla folkerka Olja Karleuša, koja se od svog dragog tokom čitave večeri nije odvajala. Takođe, sa suprugom je bila i popularna pevačica Seka Aleksić, koja je ruku pod ruku u restoran ušla sa Veljkom Piljikićem i odmah privukla pažnju okupljenih fotoreportera.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Rajovića su podržale i brojne kolege, među kojima su bili Đole Đogani, Šaran iz "Alegro benda", Stevan Anđelković, Milan Mitrović, Emir Aličković iz "Lapsus benda", Vanesa Šokčić, Stefan Cvijović Cvija, di-džej Šone i mnogi drugi.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

D. Tanasijević

#Boban Rajović

#Džej Ramadanovski

#Goga Sekulić

#Seka Aleksić

#Veljko Piljikić

#Đole Đogani

'