AKTUELNO

Nikad srećnija!

Blogerka Luna Đogani i njen izabranik pevač Slobodan Sloba Radanović su povodom Luninog rođendana odlučili da prošetaju do Trga Džastina Bibera i iskoriste priliku da pozdrave svoje fanove, najmilije i izreknu svoje želje.

Foto: TvPink Printscreen

Sloba nije imao nijednu želju, ali je zato Luna imala puno toga da kaže, poruči i poželi za svoj 22. rođendan.

Želim da kažem da sam danas srećna što sam napunila 22. godine, mnogo sam srećna zbog toga. Nedostaje mi moja familija. Želim da pozdravim Dušana i Draginju i da im se zahvalim što su rodili ovog mog slatkog, malog, medvedića, srculenceta. Danas je dan kada se osećam veoma usamljeno. On mene voli, čuva i daje mi svu ljubav ovog sveta. Želim da vam kažem da me čekate, jer ću vam ja biti najbolja snaja na svetu. Dušane 17. marta ćemo vam čestitati rođendan i hvala Bogu razumemo se jer smo mi ipak ribe. Jako mi nedostaje porodica, prijatelji. Hvala ljudima koji me obožavaju. Nadam se da ću sutra dobiti makar neku torticu, poklončić i makar malu mašnicu. Imam gnojnu anginu i ne mogu baš ništa da pričam mnogo i da razmenjujem pljuvačku sa ovim gospodinom ovde - govorila je Luna.

Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

Ona je bez ikakvog pardona pozdravljala svog budućeg  tasta i taštu iako su oni još uvek zakoniti tast i tašta njene supranice Kristine Kije Kockar.

Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

Podsetimo, Sloba je već osmislio iznenađenje za rođendan svoje devojke, a da li će se to i realizovati ostaje da vidimo.

Želim da ovom čoveku ovde budem žena i da mu rodim malu bebu - rekla je Luna.

Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

Iako je već poželela da se njen dečko razvede u rijalitiju i rodi mu bebu, sada je pokazala da to svakoga dana sve više iščekuje. Kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi u nastavku.

PROČITAJTE JOŠ: MATORIN GREH: Odbila TRUDNU MILJANU, nije joj dala da JEDE! (VIDEO)

J. Č.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'