AKTUELNO

Ona je jednom prilikom izjavila kako sam je ja sprečio da se uda, a to je i bila istina - rekao je za naš portal Duško Radonjić.

Pinkova zvezda Andrijana Radonjić, kao učesnica najpopularnijeg rijaliti programa ,,Zadruga", pažnju gledalaca privukla je na jedan sasvim jedinstven način. Takmičarka koja je retko ulazila u konflikte sa ostalim ukućanima, svojim dosadašnjim učešćem i ponašanjem osvojila je srca mnogobrojne publike.

Iako svoje emocije vešto krije od očiju javnosti, pa se često ne izjašnjava po pitanju svog privatnog života, ona je ipak posustala kada se setila svoje majke koja joj u određenom periodu nije poslala garderobu u Belu kuću, a njene suze dirnule su sve gledaoce kraj malih ekrana.

Foto: TvPink Printscreen

Pa, šta znam... verovatno je ona reagovala tu malo emotivnije, jer su valjda Sari stigle stvari, pa Luni, pa je nju malo to pogodilo. A mama nije u situaciji da sad nešto pošalje, da može, to bi verovatno i uradila. To i ona zna, ali jače je od nje - rekao je Duško.

Takmičarka je nekoliko puta naglasila da u Zadruzi neće stupiti ni u kakve odnose sa bilo kim zbog toga što ona već ima emotivnog izabranika koji je čeka. Međutim, kako smo mogli da primetimo, njen dečko se do sada nijednom nije pojavio niti oglasio povodom njenog boravka u okviru najpopularnijeg projekta, a ni bilo kakav vid podrške sa njegove strane nije postojao. A ono što je posebno uzdrmalo ceo region to je činjenica da je za svoj rođendan od njega dobila samo tople pozdrave koje joj je njen otac i preneo.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je jednom prilikom izjavila kako sam je ja sprečio da se uda, a to je i istIna bila, da ja nisam reagovao pitanje je šta bi bilo... ne mogu ja da je sprečim, daleko od toga, nego, kako bi se reklo, ni ja nisam bio dobar tastu. Meni je nejasan njihov odnos u smislu nezainteresovanosti, nejavaljanja... Bio joj je rođendan, mogao je cvet da joj pošalje. Ja sam joj doneo ružu, ali nisam mogao da kažem da je od njega kad nije. Samo je poslao pozdrave i to je to. Ništa on mene nije pitao, ja sam se preko nekih ljudi raspitivao da li ima nešto da joj prenese. On je samo meni poručio da je sve okej i da je voli. Čudna je ta ljubav - bio je iskren Andrijanin tata.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Nakon ove izjave, pokušali smo da stupimo u kontakt sa njenim dečkom Milanom, koji je nakon što se novinarka predstavila i objasnila zbog čega ga je kontaktirala spustio slušalicu, pa se do daljeg nije javljao na telefon. Kako izgleda Andrijanin izabranik pogledajte na fotografijama u nastavku:

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

K. Ristić

#Andrijana Radonjić

#Duško Radonjić

#Rijaliti Zadruga

'