AKTUELNO

Luni su poslali tortu i čestitku, a njoj nikad!

Kristina Kija Kockar prošla je kroz sito i rešeto kada je Sloba Radanović javno prevario sa Lunom Đogani u rijalitiju koji obara sve granice gledanosti, Zadruzi. Ona je danas, moglo bi se reći, dodatno ponižena kada su pevačevi roditelji poslali njegovoj devojci tortu i čestitku za rođendan.

Foto: TvPink Printscreen

Upravo zbog toga, Drvo mudrosti je pozvalo u Rajski vrt, kako bi popričalo sa njom na tu temu i pitalo je kako se oseća zbog toga.

Nemam ja šta posebno da polemišem o tome, ljudi rade šta žele i to je to. Lunin je rođendan i lepo je od njih što su joj čestitali. Bilo mi je malo neprijatno. Ne znam više šta još može da me povredi, ne znam šta bi moglo više. Možda i jeste na neki način, bilo mi je neprijatno više, zato što su svi pogledali u mene i pitaju me sad jesam okej, a što ne bih bila. Ja nisam dobijala torte za rođendan, čestitke sam dobila, čestitali su mi svaki put njegovi roditelji, ja inače ne jedem tortu u spoljnom svetu, tako da nisu ni morali da mi šalju to - rekla je još Kija.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ANABELA NIJE POZDRAVILA ZETA: Luna zbog majčinog pisma BRIZNULA U PLAČ, a onda su se oglasili i Slobini roditelji (VIDEO)

Drvo je pitalo i da li želi da poruči neku pesmu za Lunu, a koju je ona numeru odabrala, pogledajte u nastavku:

Autor: N. Vujčić

#Rijaliti Zadruga

'