AKTUELNO

Pravi šarmer na sceni!

Mario Krastev šesti je takmičar po redu večeras koji se našao na sceni Pinkovih zvezdica u trećoj emisiji petog kruga. Prva pesma koju je otpevao bila je "Bamboleo" koju izvode Džipsi Kings, kao i "Hero" Enrikea Iglesijasa, što je sam spojio i odmah podigao sve članove žirija koju nisu mogli da izdrže pa su zaigrali, a Sergej Ćetković je čak iskočio iz svoje stolice!

Bravo majstore - uzviknuo je Sergej!

Foto: TvPink Printscreen

Druga pesma za koju je imao i pomoć plesača na bini bila je "Perfect" Ed Širana, a svi su primetili koliko je dobar glumac i kako se povezao sa plesačicom. Kako je već na prvoj pesmi dobio svih pet stolica, on se direktno plasirao u šesti krug takmičenja.

Foto: TvPink Printscreen

Mario, ti si izgledao kao da si se zaljubio na sceni. Ne znam da li je gluma ili nije, ali ja bih se zaljubila. Prva pesma je odnela kompletan utisak, meni se sviđa to što radiš - rekla je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

Ima stvarno širok dijapazon mogućnosti i baš se razlikuje od ostalih takmičara. Uživa u svemu tome, jako je siguran, sve najviše ocene za njega. Bravo Mario - oduševljen je bio Milan.

Foto: Printscreen Youtube

Mario Banderas je noćas bio u prvoj pesmi. Realno, mi ne možemo da damo ocenu ovog tipa za tvoje pevanje, ali tvoj šarm i ono što doneseš na scenu je za više od pet - rekao je Sergej.

Foto: TvPink Printscreen

Vrlo interesantno je sve ovo i nije viđeno u ovom šou - rekla je Jelena.

Autor: N. Vujčić

#Pinkove zvezdice

'