AKTUELNO

Novi učesnik najgledanijeg rijaliti programa!

Od ove večeri rijaliti program "Zadruga" postao je bogatiji za još jednog stanara. U luksuzni grad u Šimanovcima stigao je maneken Tomislav Panić, koji je za sebe rekao da je jedan od najkontraverznijih manekena.

Foto: RTV Pink

To znači da devojke nisu mogle da shvate moj stil života. Tako da sam ja slobodan. Mislim da su žene blago ovog sveta - rekao je Tomislav.

Maneken je u toku svog gostovanja u studiju rekao da Sloba Radanović ne može da mu stane na put, tako da od ovog novog ukućanina možda čak možemo očekivati i da osvoji Lunu Đogani.

Foto: RTV Pink

Tomislav je u nastavku izjavio da je stigao iz inostranstva u "Zadrugu" i da ne poznaje svog kolegu manekena Anđela Rankovića koji je u emotivnoj vezi sa Teodorom Džehverović, a zatim rekao i glavni razlog svog ulaska.

Foto: RTV Pink

Mnogi ljudi u Srbiji misle da su manekeni gej. Mislim da ih treba podržati, a i hoću da razbijem tu neku predrasudu o manekenima da nisu gejevi. Sa 17 godina sam prvi put došao u Milano i spavao sam u parku - izjavio je Toma i dodao da se pored manekenstva, bavi i košarkom.

Autor: S. K.

#Tomislav Panić

'