AKTUELNO

Saška je do detalja ispričala neke stvari o pojedinim ukućanima.

Saška Karan je u toku prethodne večeri razgovarala sa Ognjenom Amidžićem, a tema o kojoj se dugo polemisalo bila je u vezi sa Slobom Radanovićem, Lunom Đogani i Kristinom Kockar.

Naime, ona smatra da će veza između Slobe i Lune opstati samo dok su u rijalitiju.

Ja sam već odavno rekla svoje mišljenje. Prosto ne verujem, koliko god da se oni trude. Njihova ljubav pršti, gori... šta ti ja znam. Ja sam 100% sigurna, mislim, ja im želim sve najbolje, glasam za ljubav, ali znajući iz nekog iskustva, tu neće biti ništa. Ja lično ne vidim njih dvoje zajedno - bila je iskrena Saška.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Saška nije štedela reči da prokomentariše njihovu situaciju kada je Luni za rođendan stigla čestitka od prijatelja i porodice, a bila je jedina koja je otvoreno priznala da sumnja da Anabela nije poslala pozdrave svom zetu samo zbog toga što se tu očigledno nešto čudno dešava.

Pa ja sam baš to komentarisala za njen rođendan. Čim ja kažem nešto, Sloba kao da mu je neko stavio feferonu u dupe. Ja uvek što kažem stojim iza toga. Ja sam bila ta koja je to komentarisala, Anabela koja je kao majka podržala njihovu ljubav i ta ljubav je kao toliko velika, mada ja to ne vidim tako. I sad odjednom majka nije ni pozdravila njega u toj čestitki. Ja stavljam sebe u taj položaj, imam ćerku. Ja bih naravno pozdravila dečka svoje ćerke, a ona je to izostavila. Mislim da njima nije to pravo, ali su pokušali da to stave pod tepih, a Anabela je na neki indirektan način mene spomenula, al ne na direktan. Zamerili su mi zbog toga - rekla je Saška.

Ljubavni trougao između Kije, Slobe i Lune privukao je pažnju miliona gledalaca koji su pomno pratili svako dešavanje u Beloj kući, a Saška je javno iznela samo jedan razlog zbog kog se Kija svakodnevno napada od strane mnogih.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kiju napadaju iz jednog razloga. Po meni, Kija je favorit. Ona je jedan od glavnih favorita. I sada svi koji pucaju na nagrade, svi oni gledaju da se očešu o nju kao aždaje, kao krokodili. Kako vreme odmiče i kako se približava kraj oni bi da je rastrgnu. Ja ne mogu da verujem da su ljudi spremni na sve i svašta samo da bi nju ponizili. Sad je kao ona imala se*s sa Filipom, pa većina bi je pojela. I sve ono što je bilo i za kamere, za wc šolju, Miki je tu najviše želeo da dokaže da je to istina - rekla je Saška.

Iako mnogi smatraju da su postupci Kristine bili neopravdani zbog toga što je doprinela da je povezuju sa Filipom Đukićem i ostalim ukućanima, ona je Kiju javno podržala i obrazložila zbog čega ona ima pravo da radi šta god hoće.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja lično, u tom nekom smislu...i da joj se sviđa Filip ili bilo ko drugi, ja joj to ne bih zamerila. Da sam ja na njenom mestu, Slobi bih oči izvadila. On je taj koji je nju kao njen muž prevario u rijalitiju pred milionima ljudi. I sada dođe ona i nju napadaju. Sad je ona kriva što brak nije uspeo. Pa, ljudi, gde mi živimo? O čemu se ovde radi? Ušla je, da se ne lažemo, finansijski momenat je vrlo bitan, što je normalno, ali ona je hrabra i ja lično ne znam da li bih ušla ovde na takvu situaciju ili bih ga sačekala.

Saška je dugo razgovarala sa Ognjenom, a šta je još izjavila o ostalim ukućanima detaljno pogledajte u nastavku.

K.R.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Savka Gazivoda - Saška Karan

#Sloba Radanović

'