AKTUELNO

Prebacio joj što je htela prva da čestita cimeru rođendan.

Marija Ana Smiljanić i Filip Đukić danima imaju vrlo zategnut odnos. Iako nisu zajedno, Filip se uvek nađe da joj pridikuje zbog svega što je ona uradila. Danas joj je zamerio što je ushićena pritrčala da čestita rođendan svom cimeru Marku Janjuševiću Janjušu, zbog čega se ona rasplakala.

Foto: TvPink Printscreen

Ispadam kao najveća jadnica, svi se sprdaju sa mnom, podje*avaju me, jer nemam dostojansta, ni samopuzdanja, ništa, kao krpa neka, to praviš od mene, ne smem da se sprdam sa dečkom, šta? Išla sam da mu čestam rođendan, bio je dečko sam, dosadno mi je, setila sam se da mu je rođendan, gledala sam koliko ima sati. Glupa sam što sam se pomirila sa tobom! Ne mogu više, ne diram te. Ne obraćaj pažnju! Kad sam se ja pomirila da spavaš pored nje, da ljubiš drugu, da sve ovo gledam, pusti me onda - rekla je plačućim glasom Marija Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Nije bitna sprdnja, nego način sprdnje. Ti ćeš prva da mu čestitaš rođendan? Dr*aš se ispred mene i Đeksona da mu prva čestitaš rođendan. Ti od mene praviš indijanca. Mene je sramota tvog ponašanja, bila si sa mnom - uzvratio joj je Filip.

Đukić je smatrao da je ponašanje Marije Ane nedolično, a ona nije mogla da podnese njegovu kritiku, pa je briznula u plač. U njihovu raspravu se uključio Lepi Mića, koji je pokušao da smiri situaciju, ali bezuspešno.

Foto: Printscreen Youtube

Svađu je prekinulo zvono koje je označilo da je stiglo novo pismo u Belu kuću, a Marija Ana je tada ustala i plačljivim glasom rekla "Idem da se ubijem".

Pročitajte još: Janjuš u SUZAMA DOČEKAO ROĐENDAN! Dobio pismo od SUPRUGE I ĆERKE I IZBEZUMIO SE! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Filip Đukić

#Marija Ana Smiljanić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'