AKTUELNO

Iako ove priče još nisu potvrđene, ona se oglasila.

Veljko Ražnatović iznenadio je danas sve kada je na neuobičajen način svojoj devojci Bogdani Rodić čestitao rođendan, koji je proslavila prethodne noći.

Naime, on ju je nazvao "Ražnatovićkom" u okviru objave na Instagramu, gde je objavio fotografiju koja je nastala tokom sinoćne žurke i posle reči "Ražnatovićka, srećan rođendan" stavio prsten.

Ovaj potez mnogi su protumačili kao da je na dan njenog rođendana pala prosidba, ali zvanične potvrde još nema ni od nje ni od njega.

Nekoliko sati kasnije na Instagramu se oglasila i Veljkova bivša devojka, lepa voditeljka Ksenija Bujišić, koja je sa njim raskinula u oktobru 2016. godine posle mesec i po dana veze.

Foto: Printscreen Instagram

PROČITAJTE JOŠ: OVO JE KRILA OD SVIH! Jelena Kostov otkrila u kakvom je sada odnosu sa suprugom: PLAŠILO ME JE SVE! (FOTO)

- To što se ne smejem izaziva mi osmeh - napisala je ona pored selfija koji joj je veoma brzo doneo više od 1.500 lajkova.

Da li se danas ne smeje zbog Veljka i da li je njemu uputila reči ispisane pored fotografije nije poznato, ali su one sigurno izazvale sumnju da ga Ksenija još nije prebolela.

Pink.rs

#Ksenija Bujišić

#Veljko Ražnatović

'