AKTUELNO

Veliki šef nagradio je učesnicu "Zadruge" zbog uspešno obavljenog zadatka.

Nakon što je u ponedeljak uveče Senada Nurkić Maca dobila najviše glasova svojih cimera za izbacivanje iz "Zadruge" tokom lažnih, javnih nominacija, usledilo je pismo Velikog šefa koji joj je dodelio specijalni zadatak! Maca je dobila džinovski kostim kuce koji je neprestano nosila sve do danas, a kako bi zadatak bio uspešan, ona je morala da spava u kućici za psa ispred Bele kuće, a njeno kretanje bilo je moguće samo uz povodac, kojim su upravljali ostali zadrugari.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, Maci ništa nije bilo teško - ona je dokazala da ima timski duh i da je spremna na sve kako bi donela dobro čitavom kolektivu, tačnije duplirani nedeljni budžet svim zadrugarima, a sebi specijalnu nagradu, u čemu je na kraju uspela.

Foto: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari, Maca je bila na zadatku ove nedelje i Veliki šef je oduševljen kako si odradila ovaj zadatak! Svi zadrugari su nagrađeni duplim budžetom, a Maca će dobiti specijalnu nagradu. Neka dođe Maca do kapije - pisalo je, između ostalog, u današnjem pismu Velikog šefa zbog kojeg su svi zadrugari skakali od sreće, a ponajviše Maca, koja nije ni slutila kakva je nagrada očekuje.

Foto: TvPink Printscreen

Budući da je prepoznao Macin trud, zalaganje, spremnost na igru i istrajnost, Veliki šef odlučio je da je nagradi kako nijednog zadrugara do sada nije! Maci je, naime, omogućeno da popodne provede u luksuznom spa-centru, čemu se neizmerno obradovala kao nikad do sada!

Foto: Pink.rs

Nakon višednevnog zadatka, Maca je imala priliku da uživa u masaži koja joj je odmah izmamila osmeh na lice, a nakon što se u potpunosti opustila, uživanje je nastavila u prostranom bazenu spa-centra.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Da bi užitak bio potpun, Maci su služeni napici od sveže ceđenog voća, kao i ukusne poslastice koje su joj nakon bazena i te kako prijale.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Nema sumnje da će Macu, ali i ostale zadrugare ova bogata, specijalna nagrada dodatno motivisati na učešće u kreativnim i zabavnim igricama Velikog šefa koji je po ko zna koji put dokazao da se spremnost na igru, trud, istrajnost i timski duh uvek, na kraju, isplati i bogato nagradi.

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

#Senada Nurkić | Maca Diskrecija

'