AKTUELNO

Svi koji su je poznavali i voleli i danas ističu da je bila posebna i drugačija.

Pevačica Ksenija Pajčin tragično je izgubila život 16. marta 2010. godine, kada je prvo nju, a potom i sebe, ubio tadašnji dečko Filip Kapisoda, u njenom stanu na Voždovcu.

Foto: Pink.rs

Tragično nastradala pevačica Ksenija Pajčinu u svojoj muzičkoj karijeri imala je mnogobrojne hitove u kojima su uživale pretežno mlađe generacije tokom devedesetih i dvehiljaditih godina. Njena tragična smrt potresla je domaću javnost, a bol i tuga za ovom pevačicom ni danas, osam godina kasnije, ne jenjavaju.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Ksenija Pajčin je rođena 3. Decembra 1977. godine u Beogradu. Osnovnu školu završila je na Banovom Brdu, a kasnije i "Petu ekonomsku" u Rakovici. Još od malih nogu pokazivala je veliki talenat za ples. Javnosti je postala poznata devedestih kada se na našoj sceni pojavila kao članica grupe "DUCK", kada je otpevala pesmu "Dačo volim te" koja je tada ali i danas ogroman hit.

Foto: Promo

Tela Ksenije Pajčin i Filipa Kapisode pronađena su 16. marta 2010. godine u pevačicinom stanu na Voždovcu. Kako su ubrzo nakon ubistva otkrili izvori bliski istrazi, Filip je, nakon što je usmrtio Kseniju na samom izlazu iz stana, pucao sebi u usta. Spekulisalo se o tome da su se svakodnevno svađali, a razlog njihovih sukoba, kako se pričalo, bila je Filipova ljubomora.

Pink.rs

#Filip Kapisoda

#Ksenija Pajčin

#Ubistvo

#pevačica

'