AKTUELNO

Dala je svoj maksimum!

Jedanaestogodišnja Valeria Voikova iz Sofije druga je takmičarka večeras, a prva pesma kojom se predstavila večeras bila je "Can you feel the love tonight" Eltona Džona. Posle prve pesme njoj su podršku dali Jelena Tomašević i Sergej Ćetković.

Foto: TvPink Printscreen

Druga pesma, uz koju su se Valeriji pridružili i plesači na sceni, bila je "Human" Rag'n'Bone Man, a nakon nje svoje glasove su dali i ostali članovi žirija. Iako se Leontina podigla, ona je odlučila da povuče svoj glas, jer je smatrala da to ipak nije za peticu.

Foto: TvPink Printscreen

Zaista ću biti iskrena. Ti imaš divnih predispozicija da budeš odličan solista. U ovoj drugoj pesmi si se fenomenalno popravila i zato si dobila pet u prvom trenutku, to je bilo zato što si pružala neki maksimum koji poseduješ. Ja se ne sekiram za tebe. Ovo nam je neka vrsta sigurnosti, bolje da imamo tri četvorke za baraž, pa da nam se izdvoji jedna najbolja - rekla je, između ostalog, Leontina.

Foto: Televizija Pink

Meni se svidelo, pogotovo ova druga pesma. Nije naivno uopšte to što si ti izvodila. Možda to nije ona petica kakva je bila prethodna, ali ja sam siguran da ćeš ti proći dalje - rekao je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

Prva pesma jeste bila ravna, školski. U drugoj je bio loš tonalitet. Zato nije utisak vau, ti si dobro otpevala, ali nije to to, ovo je bila improvizacija te pesme - objasnila je Jelena.

Foto: Televizija Pink

Autor: N. Vujčić

#Pinkove zvezdice

'