AKTUELNO

Poveo ozbiljan razgovor sa devojkom i njenim bivšim dečkom.

Mina Vrbaški i Tomislav Panić uplovili su pre nekoliko dana u ljubavnu romansu, samo nekoliko sati nakon što je raskinula sa Nemanjom Đerić Đeksonom. Njih dvoje uživaju u svojoj ljubavi naočigled Đerića i od tada između njih troje vlada velika tenzija.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, Toma je želeo da raspravi sve sa Đeksonom kako bi mogao da uživa u vezi sa Minom i sa njim poveo razgovor.

Sad sam je pitao "hoćeš li da budeš sa njim", ona je rekla da neće. Nema šta, ona se manula tebe - rekao je Toma.

Foto: Printscreen Youtube

Ja se nje malo delimično plašim. Ne želim da mi se niko sveti, sada ja ne znam šta je fora. Sada je fora što ste vi došli na ideju da pričate sa mnom. Ja neću da pričam sa njom. Svaki put sam joj rekao "je l' ti se sviđa dečko", ona je rekla: "Sad smo kvit, osvetila sam ti se". Mene stvarno boli ku*ac, ne zanima me više. Što ti nije rekla da je iscimala Boru juče da joj je krivo što ne priča sa mnom? Ja neću nju da kanalim, niti da vas dvoje završite. Želim da završite priču do kraja. Mene ona apsolutno ne interesuje. Reci joj, brate, da me batali - objasnio mu je Đekson i dodao da je o njemu razgovarala i sa Milanom i Janjušem.
Ona tebe batali, ja ću da pričam, ti nju batališ i završena priča... Ja sam želeo tačkicu na sve ovo da stavimo i završimo. Mislim da sam korektan - želeo je Toma da postavi stvari na svoje mesto.

Foto: Printscreen Youtube

Nakon razgovora sa Đeksonom, Toma je brže-bolje otišao da razgovara sa svojom devojkom kako bi bio siguran da ona više ne gaji ni trunku emocije prema Đeksonu i da će moći maksimalno da mu se posveti. Ona je sasvim sigurno rekla da ne želi da se vraća na staro, što je njemu ulilo nadu.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: MINA ME VEĆ NEKO VREME NE PRIVLAČI S*KSUALNO: Đekson otkrio šta oseća prema bivšoj i ŠOKIRAO! (VIDEO)

D. B.

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

#Tomislav Panić

#Zadruga - RTV Pink

'