AKTUELNO

Šta će se sada desiti?

Rijaliti Zadruga obara sve granice gledanosti, a o životima učesnika ovog šou programa priča se i piše na sve strane. Iako su samo oni ti koji su u rijalitiju, i njihovi najbliži su postali deo svega što se dešava, pa se i o njihovim životima piše. Jedan od onih koji je šokirao sve svojim postupkom jeste Radenko Radanović, brat po ocu Slobe Radanovića!

Foto: Instagram

Naime, u javnost je procurila prepiska između njegove ljubavnice i njega, koja počinje od njihovog upoznavanja na društvenim mrežama pa sve do samog susreta. Međutim, iako je prevario ženu i o njoj pričao ružno, on nije imao reči hvale ni za svoju bivšu snaju, Kristinu Kiju Kockar. Prenosimo vam jedan deo njihove prepiske:

Foto: TvPink Printscreen

ONA: Ako si često u NS mogli bi se videti, kafu popiti? ON: Jesi sigurna u ovaj predlog? ONA: Da, što da ne.Je l' želiš? ON: Naravno, što da ne. Jel si ti mene dobro videla? Da me nisi pomešala sa batom? ONA: Daaa. Reci mi iskreno, je l' se ja tebi dopadam? ON: U svakom smislu te reči. Tačno si moj tip. Volim punije, kad imam pune ruke posla.

ONA: Kakav si u krevetu? ON: Pa da se ne lažemo, prosečan. Vrlo aktivan, volim da ugađam. U principu sve zavisi od partnerke. ON: Večeras spavam u kamionu, pa ako budeš u mogućnosti da mi praviš društvo, bar virtuelno. ONA: Naravno, obavezno. ON: Divna si dušo. ONA: Jedva čekam da se vidimo. ON: Takođe. ONA: Jesi je prevario ikad (ženu)? ON: Iskreno, fizički nikad. Virtuelno jednom. ONA: Je l' ti nedostaje nešto ljubavi u braku? ON: Sve se svelo na stereotip, dođem kući, kafa, ručak, klinci... ONA: A nežnost? Maženje? Vođenje ljubavi? ON: Vrlo, vrlo retko. Ja volim jače, punije žene, ali moja se baš ugojila u trudnoćama jako, ne privlači me nikako. ONA: Plašim se da ćeš se razočarati kada me vidiš. Zato što sam punačka. ON: Pa punačka i debela nije isto. Opusti se. Mojoj ruka, k'o moja noga. (U prepisci se vidi i porodična fotografija Radanovića, gdje je i njegova supruga. Kada je ljubavnica upitala ko je ovo zamagljen, on odgovara: Kristina, nebitna je) ONA: Kija dobila zadatak da sakrije sav escajg u kući da bi dobila medeno srce i sakrila ga i dobila. Ali ne sme 24 sata da vraća escajg. ON: K*čka, sve bi uradila za interes.

Foto: Pink.rs/Privatna arhiva

Pink.rs

#Brat

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'