AKTUELNO

Matorina majka za Pink.rs progovorila o odnosu njene ćerke sa Sanjom Stanković.

Jovana Tomić Matora je jedna od ukućanki koja je obeležila najgledaniji rijaliti u regionu "Zadrugu". Iako je neretko imala sukobe sa ostalim ukućanima, kako zbog oprečnih stavova, tako i zbog ljubomore prema njenoj simpatiji Sanji Stanković, nikada se nije desilo da je neko toliko izvede iz takta kao postupak Marka Miljkovića, na koga je i fizički nasrnula zbog čega je i kažnjena sa četiri nedeljna honorara i direktnom nominacijom.

Kako bismo saznali šta je konkretan uzrok ovakvog Matorinog ponašanja kontaktirali smo njenu majku Anu Tomić, koja je veoma iskreno prokomentarisala ovu situaciju.

Foto: Printscreen Youtube

Mislim da je prenaglila i da je kod nje problem kada nekog poštuje, zavoli, kada misli da joj je neko drug, a ispostavi se da je drugačije nju to mnogo zaboli. Onda ona tako burno reaguje, ne zna to na miran način da ispolji, da kaže. Njoj se sve to skupi i jednostavno tako odreaguje, veoma je temperamentna, takav joj je karakter. Ne može da se kontroliše. Trebala je da uputi izvinjenje Marku, ali je očigledno mnogo povredio zato što se i privatno znaju i imaju kontakte i odnose. Kada je nešto mnogo povredi, nije spremna da se izvini. Moje mišljenje je da je trebala da se izvini i osnovni je red, ali ja ne mogu na nju da utičem. Ja verujem da će mu se ona vremenom izviniti kada sve to prođe - rekla je Ana, a kako je samo nekolicina njih prišla da porazgovara iskreno sa Matorom o ovom incidentu, ona je dodala:

Foto: TvPink Printscreen

Sanja je tokom jučerašnjeg dana bila najveća podrška Matoroj u situaciji u kojoj se našla, pa je zajedno sa njom sumirala utiske i pomogla joj da prebrodi jedan od do sada najtežih trenutaka tokom boravka u rijalitiju. Nekolicina njih je i prišla Jovani nakon saopštenja odluke o kazni, a evo šta njena majka kaže na to.

Ja mislim da joj je Sanja pravi prijatelj, ali pored nje ima još ljudi koji joj žele dobro. Njeni prijatelji su i svi oni koji znaju kakva je ona ne bi izazvali da se tako ponaša, iako se oni tamo bore - objasnila je njena majka.

Pročitajte još: Marko PRIZNAO DA JE PREVARIO Divnu: Kad je žena u Zadruzi, čovek mora da se snađe! (VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube

Njen odnos sa Sanjom već šest meseci izaziva ogromnu pažnju milionskog auditorijuma. Matora je u više navrata javno priznala da gaji emocije prema plavuši, a ona nije želela da iznosi svoj stav do pre nekoliko dana. Otkako su osećanja obostrano priznata, njih dve se "slobodnije" ponašaju.

Ana Tomić je šokirana ponašanjem svoje ćerke, ali se ipak "teši" da je sve to deo rijaliti igre. Ona je za portal Pink.rs otkrila da želi da upozna Sanju nakon završetka ovog zabavnog programa, ali da sumnja da će njih dve nastaviti vezu napolju.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ne znam šta da kažem povodom toga. Ja to gledam drugačije. Mladi žive u nekom drugom vremenu, izlasci, splavovi, svako sa svakim se ljubi, mi to drugačije shvatamo. Ja mislim da je to neka njihova zajednička igra, da su se tamo pronašle, da igraju tu igru, a opet ne mogu ništa zasigurno da kažem. Ali pošto su one tako odlučile, da tako idu, ja ne mogu da se mešam. Ja ne znam da napolju može da bude nešto od toga. Jovana je osetljiva osoba, mnogo voli decu. Da je sve to njeno trenutno stanje i da će ona sasvim drugačije da se ponaša kada izađe i da će jednog dana na sve to drugačije da gleda, da će imati svoju porodicu i decu. Ja ne mislim da tu može da bude nešto. Nemam ništa protiv Sanje, sve su to deca, sve je to neko ludilo, ne znam šta da kažem - bila je iskrena Matorina mama Ana u intervjuu za Pink.rs.

D. B.

#Jovana Tomić Matora

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

#Zadruga - RTV Pink

'