AKTUELNO

Pokajala se zbog onoga što je rekla Marku, pa ispričala svoje iskustvo.

Luna Đogani je pre nekoliko dana imala veoma burnu reakciju nakon sukoba njenog dečka, Slobodana Radanovića, sa Markom Miljkovićem. Blogerka je tom prilikom pretila Miljkoviću, a upravo ova situacija bila je inspiracija za pitanja novinara minule večeri.

Foto: TvPink Printscreen

- Nakon sukoba Marka i Slobe, rekla si da bi on nestao kada bi okrenula jedan broj da ste sada napolju. Da li smatraš tu tvoju rečenicu prikladnom - bilo je pitanje upućeno Đoganijevoj.

To sam rekla u afektu, zato što ne volim ljude koji dođu u rijaliti i počnu da se prave bitni. Mislim da nisam baš rekla da će nestati, mada možda i jesam, ne znam. Znam da sam Marku rekla "videćeš svoga Boga" ali mislim da to nije lepo, niti je to istina. U tom trenutku sam se iznervirala, izvinjavam se Marku. Ovde ljudi svakodnevno jedni drugima prete. Meni su pretili da će me silovati i ubiti, da će me iseći na komade. Maca mi je rekla, kada je bila Markova i Divnina svadba, da će mi taj neki njen Sale sve to uraditi. Nema veze, to je prošlo - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ZADRUGARE ČEKA OPASNA AKCIJA: Veliki šef zbog ZABRINUTOSTI ZA UKUĆANE poslao BITNO pismo! (VIDEO)

Ova njena izjava šokirala je mnoge, a Sloba je potvrdio reči svoje lepše polovine.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Slobodan Radanović

'