AKTUELNO

Kad je na sceni, to je momenat u kojem najviše uživa.

Emilija Mitrović je čvrsto zagazila u šesti krug najgledanijeg muzičkog takmičenja za decu "Pinkove zvezdice". Ona će se u petak pred milionskim auditorijumom i petočlanim žirijem predstaviti sa numerom "Dobro jutro džezveri" koju u originalu izvodi grupa Bajaga.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Osim toga što je kroz ovaj zabavni program postigla ogroman napredak u svom pevanju, stekla prijatelje, evo šta za nju predstavlja ovo takmičenje.

Jedno veliko druženje, novo iskustvo i predstavlja neko vreme odvojeno samo za mene u kome ja uživam i radim ono što najviše volim - rekla je sa oduševljenjem Emilija i otkrila u kom trenutku najviše uživa:

Foto: TvPink Printscreen

Najbolji momenat u ovom takmičenju za mene je kada pesmu izvedem onako kako sam htela i zamislila i kada se super zabavim i kada ovde provedem kvalitetno vreme, a to je uvek, u svakom trenutku - rekla je ova četrnaestogodišnjakinja.

Plesači su od petog kruga zajedno sa svim kandidatima i pomažu im da njihov scenski nastup izgleda "magično". Za Emiliju, oni su i mnogo više od plesne podrške, jer su joj na usluzi ceo dan.

Meni je mnogo drago što su plesne grupe sa nama, jer upoznajem nove ljude. Drago mi je što oko mene postoji neko ko mi daje dosta podrške, jer balerine koje igraju uz moj nastup, one stvarno uz mene ceo dan. U suštini ja se ponašam kao da ih nema na sceni, jer sam posvećena pevanju.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako više vodi računa o pevanju, nego o scenskom nastupu, ona smatra da kvalitetan pevač mora da poseduje i jedno i drugo, pa se trudi da i to ispoštuje.

Ja više vodim računa o pevanju, na scenski nastup u nekom trenutku i zaboravim i fokusiram se samo na to kako ću otpevati pesmu. Kad se setim to uvek bude u instrumentalnim delovima i nešto malo izđuskam, a inače se samo blago njišem - kaže ova talenovana devojčica.

Pročitajte još: PINKOVA ZVEZDICA DOBROG SRCA! Luka OTKRIO čime bi voleo da se BAVI OSIM PEVANJA! (VIDEO)

Foto: Milica Nikolić

Ova četrnaestogodišnjakinja ne krije i da po nekoliko puta gleda video-snimke svojih nastupa kako i putem televizije, a kasnije i na jutjubu, jer samo tako sebi može da ukaže na greške.

Nekako ne volim da se obeshrabrim, ali volim da budem samokritična. Više volim da sebi zamerim neke stvari neko da budem u fazonu „super sam“, jer jedino ako zamerim sebi neke stvari moći ću da budem bolja. Snimke posle svojih nastupa odgledam 10, 20 puta. Što ih više gledam to mi se sve više sviđa - otkrila je ona.

Emilija ima ogromnu podršku porodice i prijatelja tokom ovog takmičenja. A ukoliko postoje zamerke na račun njenog pevanja, njeni najbliži se trude da joj to i sugerišu.

Foto: TvPink Printscreen

U mojoj okolini ljudi su uvek realni, ako nije bilo dobro to mi i kažu i obrnuto. Porodica uvek kaže „sledeći put će biti bolje, samo se potrudi“. Uvek imaju neki saveti i na divan način mi ga saopšte. Najbolji prijatelji su uvek uz mene. Moja drugarica ponekad ide sa mnom i na snimanje i nekada ima i veću tremu nego ja, a ja se trudim da nikoga ne razočaram - rekla je Emilija za kraj.

Emilijin nastup, ali i nastupe još trinaestoro talentovane dece videćete u narednom serijalu vašeg omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice" u petak 23. marta od 21:45h samo na TV Pink!

D. B.

#Emilija Mitrović

#Pinkove zvezdice

'