AKTUELNO

Želi da njima i sebi ispuni ovu želju!

Mnoge pevačke zvezde ove godine zapevaće u najvećem prostoru u Srbiji, "Štark" areni, a na taj spisak upisao se i kralj narodne muzike Šaban Šaulić. On je zakazao koncert za 6. oktobar ove godine, a nema sumnje da će obožavaocima njegove muzike prirediti noć za pamćenje.

Foto: TvPink Printscreen

Iako je do koncerta u „Štark" areni ostalo više od pola godine, Šaban Šaulić je već počeo sa pripremama za muzički spektakl, a među prvim odlukama bila je ta da koncert nazove „Još ovu noć“:

Jedna od najtežih odluka sa kojima smo se suočili bila je izbor repertoara, i osmislili smo koncepciju kakva nije viđena na ovim prostorima jer nam je želja da svi koji budu došli na koncert uživaju u neponovljivom događaju. Baš zato, zbog dužine trajanja koncerta kao i činjenice da je ovo poslednja prilika da publika čuje sve moje hitove na jednom mestu, odlučio sam da koncert nazovem „Još ovu noć“ – rekao je Šaban i dodao da će zbog nezapamćenog interesovanja karte biti puštene u prodaju nešto ranije, da bi svi koji žele mogli da nabave ulaznice na vreme.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: JEDVA ČEKAJU ROĐENDANSKU ŽURKU U ARENI: Brojne kolege podržale Seku! (FOTO)

Autor: Pink.rs

#Kombank Arena

#koncert

#Šaban Šaulić

'