AKTUELNO

Svi ukućani ostali u šoku.

Otkako je Sanja Stanković priznala da gaji osećanja prema Jovani Tomić Matoroj, milionskim auditorijum koji ih neprestano prati putem malih ekrana, društvenih mreža je primetio da plavuša nije najsrećnija od kada je sa njom.

Gledaoci su bili znatiželjni kako to da pored svih momaka koji su u rijalitiju ona odabere Matoru, a smatraju da bi se bolje osećala kada bi bila u zagrljaju nekog od "šmekera" koji su u Beloj kući.

Nemam šta da nađem ovde. Ono što je dobro, to je zauzeto. Nijedan muškarac nije tip muškarca sa kojim bih ja bila u vezi. Jovana je po svom karakteru najpribližnija tipu muškaraca koje ja volim, ali njoj fali ona stvar, ali šta ću kad je nema. Ovde je velika tenzija,da više ne možemo da podnesemo neke stvari ovde, Luna i Sloba se vole najviše na setu, Anđelo i Teodora, Vojke i Sara, to je normalno, svi se ovde svađamo, to je normalno - priznala je Stankovićka.

Foto: Printscreen Youtube

Matora se zabezeknula kada je čula Sanjino priznanje, pa je od muke stavila ruku kako bi pokrila lice. Čini se da plavuša nije bila ni svesna ono što je rekla, a Jovanina gestikulacija sve govori.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: NIJE LAKO SLUŠATI TE REČI: Kija priznala da je POGAĐAJU PESME dok ih Sloba PEVA, pa OTKRILA u kojoj se ona PRONAŠLA! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Jovana Tomić Matora

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

#Zadruga - RTV Pink

'