AKTUELNO

Nije uspela da pobedi svoj najveći strah, iako je žarko želela da to konačno učini.

Voditelji kviza "Ko je na vrhu?" Katarina Šišmanović i Milan Kalinić ugostili su u večerašnjem izdanju ovog humanitarnog šou programa svoje kolege sa TV Pink, voditelje emisije "Novo jutro" Deu Đurđević i Predraga Sarapu i Maju Manojlović, voditeljku "Nacionalnog dnevnika".

Foto: TvPink Printscreen

Već nakon što je takmičare lift podigao na početne pozicije, Dea se požalila voditeljima, budući da nije mogla ni da sanja koje visine mora da dosegne kako bi pobedila i osvojila novčani iznos koji će proslediti u humanitarne svrhe.

Foto: TvPink Printscreen

- Saznala sam da je ova visina u pitanju kad sam došla, da je uopšte visoko... Rekla sam sebi:"Ti si profesionalac", ali sad shvatam da je strah jači od toga... - priznala je Dea, čiji se lift spustio budući da je dala netačan odgovor, a potom ponovo podigao kada je tačno odgovorila na pitanje u kom je filmu glumila čuvena Merlin Monro.

Foto: TvPink Printscreen

Lepa voditeljka, koja je sve vreme ispijala vodu kako bi lakše savladala strah, zamolila je Kalinića da pažljivo odabere pitanje koje će joj postaviti.

- Nemoj više filmska pitanja, 'ajmo sad nešto drugo - zamolila je Dea, na šta je Kalinić imao zanimljiv odgovor.

Foto: TvPink Printscreen

- Nečeš filmska pitanja? Hoćeš filmski poljubac - upitao ju je Milan, na šta je Dea namignula i odgovorila sa:"Ako ne budem pala u nesvest...".

Budući da je znala da Neda Ukraden nije bila članica muzičke grupe "More", Deu je lift podigao bliže vrhu. Međutim, još jedno filmsko pitanje i netačan odgovor koji je dala vratio ju je na početnu poziciju, gde je, budući da joj nije bilo dobro, prinudno završila učešće u kvizu.

Foto: TvPink Printscreen

- Da li čuveni film "Prohujalo sa vihorom" traje više ili manje od tri i po sata? - glasilo je pitanje na koje je Dea dala netačan odgovor (manje od tri i po sata), zbog čega se njen lift naglo spustio do samog dna.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Je l' mogu da izađem sad odavde, je l' ne moram do kraja? Ljudi, meni stvarno nije dobro, ovo nije šala. Ja moram odavde brzo, brzo da izađem. Imam ozbiljan, ozbiljan strah od visine - zapomagala je Dea koja je izašla iz kapsule i samim tim prinudno završila učešće u kvizu.

Foto: TvPink Printscreen

Sarapa odneo pobedu, izgubio sav novac, a onda se dogodio presedan

Budući da je pobedio svoje koleginice Deu Đurđević i Maju Manojlović, voditelj Predrag Sarapa kvalifikovao se za učešće u finalnoj rundi gde je najpre osvojio 25.000 dinara u Majinoj kapsuli, a potom još 50.000 u kapsuli Dee Đurđević. Međutim, on je rešio da se bori za premiju od 300.000 dinara koju nije uspeo da osvoji, već je izgubio sve, budući da je dao netačan odgovor. Međutim, voditeljka Katarina Šišmanović rešila je da mu izađe u susret zbog toga što kviz ima humanitarni karakter i što joj je Sarapa kolega, te ga je nagradila sa 25.000 dinara koje je on rešio da pokloni Domu za nezbrinutu decu u Zvečanskoj.

Foto: TvPink Printscreen

D. T.

#Dea Đurđević

#Maja Manojlović

#Predrag Sarapa

'