AKTUELNO

Svaka ima svoje viđenje njihovog prijateljstva, o kojem već mesec dana bruji domaća javnost.

Folk pevačica Seka Aleksić održaće svoj veliki solistički koncert u "Štark" areni 14. aprila, dok će njena koleginica Dara Bubamara to na istom mestu učiniti samo sedam dana kasnije, što ne bi bilo ništa čudno da ona nije bila prva koja je zakazala koncert, a posle izvesnog vremena Beograđanima rešila je da zapeva i Seka, i to sedam dana ranije.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović, Pink.rs

Bubamaru je ovaj potez nekadašnje prijateljice naljutio do srži, budući da smatra da imaju sličnu publiku, te da će joj Sekin potez naneti veliku štetu, zbog čega su prestale da komuniciraju, što je Dara u više navrata i priznala, a pomirenju se ne nazire kraj.

- Ne, to sam jednom rekla u emisiji i više nema potrebe da pričam. Publika je od mene htela objašnjenje, šta se tu desilo, ja sam bila iskrena i rekla sam kako jeste. Više ne bih na tu temu pričala, samo gledam u svoje dvorište, gledam svoj koncert i ne želim ni sa kim da se čujem - rekla je Dara, pa nastavila:

Foto: TvPink Printscreen

- Kakav je dogovor praviti koncert sedam dana pre tvog? Ali ja sam drug, čovek, praštam... Uostalom, svako ima prava da zakupi termin kad hoće, ali mi smo bile u dobrim odnosima i to je ispalo neprijateljski.

Pozivam ljude na Darin koncert

S druge strane, Seka još uvek nije detektovala problem kada je njeno prijateljstvo sa Darom u pitanju, te je gledaoce emisije "Ekskluzivno" pozvala i na koncert svoje (bivše) drugarice.

Foto: TvPink Printscreen

- Sa Darom sam super. Ja uvek kad pozivam ljude na svoj koncert, pozivam i na Darin zato što je relativno blizu, ona je posle mene samo sedam dana i stvarno joj želim punu arenu, da bude dobro, da bude zadovoljna - bilo je sve što je Seka želela da kaže.

D. T.

#Dara Bubamara

#EKSKLUZIVno

#Seka Aleksić

'