AKTUELNO

Pogodile su je priče o Duškovoj vezi sa pevačicom?

Pored majke i ćerke Teodore i Gordane Džehverović, u najgledanijem rijaliti programu na našim prostorima "Zadruga" borave i otac i ćerka Andrijana i Duško Radonjić, koji je pre oko dve nedelje postao stanar Bele kuće.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Kada je svog oca ugledala na vratima, Andrijana je odmah počela da plače od sreće, a upravo joj je tata pre nekoliko meseci preko video-poziva koji je pevačica platila, javio da je dobila i polubrata s obzirom na to da se njena majka Nela porodila.

Foto: RTV Pink

Ekipa portala Pink.rs stupila je u kontakt sa Andrijaninom majkom i Duškovom bivšom suprugom Nelom, jer smo želeli da čujemo njen komentar na učešće nekadašnjeg bračnog druga i naslednice, ali i na Duškovu dugogodišnju vezu sa pevačicom Zoricom Marković.

Foto: Printscreen Instagram

Foto: Printscreen Instagram

Mogu da kažem da se nadam da će Andrijana ostati dosledna sebi i nastaviti na pošten i pristojan način da se bori za sebe kao jedinka, što je činila i do sada - započinje priču Nela i dodaje:

Foto: TvPink Printscreen

Nadam se da je niko i ništa neće promeniti i da će ostati dostojanstvena, pre svega! Što se ostalog tiče, pa tako i Duškove veze sa Zoricom zaista nemam komentar jer nisam upućena u tu priču - rekla je Nela za Pink.rs.

Foto: Printscreen Youtube

Na osnovu ove izjave koju je dala za najbrži portal u Srbiji - Pink.rs, može se zaključiti da Nela ne želi da čuje za bivšeg supruga Duška Radonjića, ali i da svu svoju podršku usmerava samo ka ćerki Andrijani. Podsetimo, Duško važi za velikog zavodnika, a već nekoliko ukućanki bacilo je oko na njega, čim je ušao u "Zadrugu", na čelu sa Macom Diskrecijom.

Kako je izgledao ulazak Duška Radonjića u "Zadrugu", možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Autor: S. Kuvekalović

#Andrijana Radonjić

#Duško Radonjić

'