AKTUELNO

Do sada nepoznati detalji iz mladosti slavnog voditelja ostaviće gledaoce TV Pink bez reči.

Novinar TV Pink Nemanja Vujičić u rubrici ''Odakle se sele'' u emisiji ''Premijera - Vikend specijal'' svake nedelje donosi do sada nepoznate detalje o ličnostima sa domaće javne scene, a ovog puta on je posetio rodno mesto slavnog voditelja Živorada Žike Nikolića.

Foto: Privatna arhiva

Nemanja je posetio Jasikovicu, mesto u blizini Trstenika u kojem je rođen autor jedne od najpopularnijih emisija na našim prostorima ''Žikina šarenica'' koja se emituje na TV Pink.

Foto: Pink.rs

Svoju novinarsku karijeru Žika je započeo na lokalnoj radio stanici u Vrnjačkoj Banji, a Nemanja Vujičić posetio je pored nje i kuću u kojoj je poznati voditelj odrastao, ali i Gimnaziju koju je pohađao.

Foto: Privatna arhiva

Nemanja Vujičić je došao do nepoznatih detalja iz mladosti Žike Šarenica, a između ostalog, u rubrici ''Odakle se sele' gledaoci TV Pink imaće priliku da saznaju zbog čega je Nikolić zamalo odustao od novinarske karijere.

Foto: Privatna arhiva

PROČITAJTE JOŠ: PEJOVIĆEVA BOLNA ISPOVEST: Očeve suze nikad neću zaboraviti, BRAT MI JE UMRO kad sam imao samo ŠEST GODINA

Ne propustite najgledaniju emisiju o poznatima "Premijera-Vikend specijal" u nedelju 1. aprila tačno u 14 časova na TV Pink!

Autor: M. K.

#Nemanja Vujičić

#Premijera-Vikend specijal

#voditelj

#Živorad Žika Nikolić

'