AKTUELNO

Otvorili karte!

Kako su svi zadrugari bili za stolom i raspravljali o svemu što se u proteklih nekoliko dana u Beloj kući dešavalo, Veliki šef je poslao pismo koje je za sve ukućane ponovo bilo i te kako izazvono.

Naime, oni su ponovo imali jedan ozbiljan zadatak.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zadrugari, vreme je za igru istine. Već znate pravile igre, a ono što sada želimo da vam kažemo je da ste imali sasvim dovoljno vremena da jedete, da završite sve obaveze, tako da morate svi prisustvovati, u suprotnom bićete kažnjeni. Neka ovoga puta igru započne Miljana, a na vama je da pitanja budu što interesantnija, jer je ovo igra u kojoj treba da saznate sve što vas zanima o dragim zadrugarima. Bićete obavešteni kada igra bude završena - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Kako je i bilo naglašeno da će Miljana Kulić započeti igru, ona je odlučila da pitanje uputi Andrijaninom ocu, Dušku Radonjiću.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Da li misliš da nisi dao povoda Maci da pomisli da osećaš nešto prema njoj, a sedeli ste na njenom krevetu, komentarisali ste njen fizički izgled? Volela je oženjene, starije, to si ti. Između vas je razlika 14 godina, ne vidim neku razliku, pa eto, samo mi reci da li je to samo flertovanje, ali da ne želiš ništa sa njom i zašto si zabranio ćerki da se uda?

Pitanje koje je ukućanka uputila Dušku bilo je konkretno, a on joj je isto tako i obrazložio šta je uzrokovalo tu sumnju.

Kad sam došao, seo sam pored Mace, jer ona je jedina koja me pohvalila kad nisam bio tu. Pohvalio sam njen izgled. Ne vidim u tome ništa loše, moje udvaranje uopšte ne izgleda tako na način kako ste vi doživeli. Ja sam seo pored Mace iz tih razloga koje sam objasnio. Ja ako sam se njoj udvarao, onda sam svima. Što se Andrijane tiče, ja sam se protivio. Ja sam njoj rekao i da imam samo jedan uslov ako misli da uđe u Zadrugu. Samo sam joj rekao: Čujem li te da stenješ, gotova si. To bi mi zasmetalo i to je to - rekao je Duško.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam još kod Ognjena rekla da on izgleda kao biznismen, ali da nije. Ja sam naglasila da volim starije muškarce, ali biznismene i bez dece. On nije moj tip zato što je pevač, razveden, ima decu - dodala je Maca.

Duško je bio i te kako iskren, a svi takmičari su ga pomno slušali. Kako biste i vi prokomentarisali njegov stav pogledajte video u nastavku.

K.R.

#Duško Radonjić

#Maca Diskrecija

#Miljana Kulić

'