AKTUELNO

Nikada do sada nije pokazala svoje emocije na ovaj način.

Iako Ana Korać nije osoba koja je do sada pokazivala svoje slabe tačke i emocije u određenim situacijama, došlo je i njenih 5 minuta kada više nije mogla da sakrije kako se zaista oseća.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Naime, ona je imala jedan razgovor sa voditeljem Ognjenom Amidžićem, pa je priznala zbog čega je plakala i kako se osećala dok je Marko Janjušević Janjuš pokušavao da je na sve moguće načine uteši.

Sve mi se skupilo, nedostaje mi neko iz spoljnog sveta i ne znam da li je to bilo pitanje gledalaca, otišla sam kod jezera, osamila sam se... nije zbog pitanja ništa nego sam se tako osećala. Išla sam kod drveta da pitam za poziv, ni sa kim se nisam čula 5 meseci... posle je došao Janjuš da me pita kako sam. On je meni smešan kad dođe da me teši, kao crtani film. Ja kad se smorim njemu je krivo pa hoće da me oraspoloži, ali nije do njega već do onog ko mi nedostaje. Tata mi nedostaje - bila je emotivna Ana.

Iako su svi procenili da se sve to dogodilo odjednom, ona je otvoreno rekla da je i te kako potresla poruka njenog oca, zbog toga što ne postoji mogućnost da ga vidi i da mu objasni da je sve što je vezano za nju i Janjuša samo igra.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kad mi je stigla poruka od tate, ukapirala sam šta je hteo da kaže, ali on ne shvata...On je bio u fazonu da li mi shvatamo da mi povređujemo nekog, naše poreodice...samim našim druženjem. Pogazila sam i reč kad sam rekla da se nećemo pomiriti, a uradila sam to. On je meni ovde stvarno jedini prijatelj, kao i Kija i verujem da je to pritisak javnosti. Jedina osoba koja može da me poremeti je moj tata - nastavila je Ana.

Nije poznato da je Ana do sada imala konflikte u Beloj kući, pa je voditelja zanimalo kako se oseća povodom svađe Kristine Kockar i Gordane Džehverović koja je uzdrmala čitavu javnost.

Ja sam inače takva, ne mešam se. Mene ima svuda, ali opet me nema nigde. Ja sam sa svima u korektnim odnosima. A što se tiče njihove svađe, ja sam bila pored Kije, mislila sam da će biti svašta, ipak je meni Kija drugarica - rekla je Ana.

Foto: RTV Pink

Za kraj intervjua, Ana je imala samo jednu želju, a to je da se javi svom ocu za koga je posebno vezana.

Volela bih da imam taj poziv da im kažem da sam dobro i da ništa ne brinu i da je sve igra - rekla je za kraj Ana.

Kakve su bile njene emocije nakon ovog razgovora pogledajte u video - klipu koji se nalazi ispod ovog teksta.

K. Ristić

#Ana Korać

'