AKTUELNO

Njihove svađe ne jenjavaju.

Odnos između Marije Ane Smiljanić i Filipa Đukića iz dana u dan se menja. Dok bi u jednom trenutku dali sve da njihova veza uspe, u drugom trenutku jedno drugo obasipaju teškim uvredama.

Foto: TvPink Printscreen

Marija Ana konstantno Đukiću prebacuje da je njegovo ponašanje promenljivo i da ona to ne može da trpi i smatra da je sve to samo radi marketinga.

Neću da ja ispadam neka jadnica. Tebi kad treba radiš zbog sebe neke stvari i praviš od sebe frajera, a kad ti ne treba, ti mene zoveš za ono što ti fali - vikala je Marija Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Kao prvo ti meni ne možeš da daješ slobodu. Ja je imam kad ja hoću. Mene je sramota tvog ponašanja... Ja ti nisam branio da se družiš sa nekim, samo promeni ponašanje. Nemoj da mi praviš scene, sra*a. Neću da me ljudi pamte po svađama sa tobom u rijalitiju - odbrusio joj je Filip.

Ono što je maneken rekao izvelo je iz takta Mariju Anu, pa je u besu zalupila vratima i ostavila ga samog. No ovome nije bio kraj. Nakon samo nekoliko minuta, njih dvoje su nastavili još žešću svađu, a pale su i teške uvrede.

Foto: Printscreen Youtube

Ti pričaš da sam ja ovde je*bačica u rijalitiju. To te ne boli što me gledaš samo za se*s. Pričaš mi da hoćeš da imaš dete sa mnom, a ovamo... Ti stalno pričaš da hoćeš da pričaš sa mnom, ne ja sa tobom - besnela je Marija Ana.

Foto: Printscreen Youtube

Marš odavde psihopato jedna. Klošarko jedna g*vnarska - vređao ju je maneken.

Marija Ana nije mogla da se izbori sa emocijama, suze su navirale sa svih strana, a svoju bol je podelila sa ukućanima.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitaje još: Bivša zadrugarka iznela ŠOKANTNE TAJNE iz Bele kuće, pa otkrila: Kija je TOP RIBA, a Luna kao PRITKA ZA PARADAJZ!

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimcima.

D. B.

#Filip Đukić

#Marija Ana Smiljanić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'