AKTUELNO

Najnovija emisija rijaliti karaktera "Trenutak iz sna" iz kreativne kuhinje "Shadow production" upravo je počela sa emitovanjem na Televiziji Pink!

"Trenutak iz sna" donosi nam sudbine ljudi koji dobijaju jedinstvenu priliku da poboboljšaju svoje zdravlje, promene svoj fizički izgled i povrate smisao svom životu. Uz tim vrhunskih stručnjaka, kroz serijal pomažemo svima onima koji žive u teškim uslovima, ugroženi su kako materijalno tako i na raznim drugim socijalnim nivoima, te se svojim zdravljem i izgledom, sticajem teških životnih okolnosti, nikada nisu bavili. Život nije bio blagonaklon prema ovim ljudima, nega i briga o sebi bila im je na poslednjem mestu ali su osećali posledice toga kroz teške psihološke traume i ne retko ozbiljne zdravstvene probleme. Ovo su njihove priče: snažne, tužne, uverljive, autentične, živopisne, i nikoga ne mogu ostaviti ravnodušnim.

Foto: Promo

Posebna atraktivnost emisije je to što su učesnice odvojene od svoje porodice pune dve nedelje (14 dana) koliko traju tretmani kod hirurga, stomatologa, kozmetičkih stručnjaka i dr. Nijedna kandidatkinja ne može da kontaktira svoje najbliže, dakle bez telefona, kompjutera, i drugih vidova komunikacije. Tokom tog perioda žene doživljavaju pravu transformaciju što je savršeno iznenađenje za njihovu porodicu koja će ih premijerno videti kada istekne taj 14. dan.

Voditeljka serijala je poznata glumica Tijana Čurović, junakinja mnogih TV serija, kao i poznato TV lice popularnih emisija. Svojim beskrajnim šarmom i harizmom Tijana je tu da pomogne i bude podrška učesnicima da se opuste i olakša im sve ono što ih očekuje na putu ka ostvarenju njihovog trenutka iz sna.

Foto: Promo

Ne menjajte kanal, na pravom ste mestu! Uživajte u premijernom prikazivanju emisije "Trenutak iz sna" upravo sada na Televiziji Pink!

Foto: Promo

Pink.rs

#Tijana Čurović

#Trenutak iz sna

'