AKTUELNO

Za razliku od prva tri meseca trudnoće, sada se oseća sjajno.

Pevačica Ana Bebić u blagoslovenom je stanju u kojem istinski uživa, iako nije ni mogla da sluti sve trudnoća nosi sa sobom. Kako priznaje, ona nije bila u potpunosti pripremljena na sve što je čeka u trudnoći, zbog čega sada žali, budući da se sada, posle prva tri meseca blagoslovenog stanja, oseća sjajno.

- Zaista jeste drugo stanje. Nekad mi bude žao što uopšte nisam psihički bila pripremljena na to. Ljudi kažu da je to blagosloveno stanje i da uživate u tome, a onda na kraju skapiraš da ne možeš da hodaš, da te boli, da ne možeš da jedeš. Niko vas u suštini ne pripremi do kraja na to. Potrebno je da se pripremite i psihički i fizički na ta tri meseca mučnine, ali sada sam super - kaže Ana, koja još uvek ne želi da otkrije pol bebe.

Takođe, istakla je da nikad u životu nije bila emotivnija nego sad, a da se njen suprug Ivan Đolić navikao na njene suze i promene raspoloženja.

- Ne mogu da kažem da menjam raspoloženje u sekundi, ali mnogo plačem. Plačem za svaku glupost. Inače sam emotivna, a posebno sada. Muž se vrati sa posla, ja mu kažem: "Danas sam ti plakala", a on odgovori: "U redu, šta ima novo?". Tako da, on je oguglao, ne tangira se više. Valjda to tako ide. Taman ću se lepo isplakati, da presušim kanale i da budem mirna posle - rekla je Ana.

Pink.rs

#Ana Bebić Đolić

#Trudnoća

#pevačica

'