AKTUELNO

Luna pred kamerama rijalitija ''Zadruga'' otkrila Slobi na koji način se opušta sa majkom i očuhom.

Mlada blogerka Luna Đogani tokom boravka u rijalitiju koji obara sve rekorde gledanosti ''Zadruga'' otkrila je mnoge stvari o svojoj porodici koje bi oni najradije da zaborave. Njen otac Gagi Đogani ranije je u intervjuu za Pink.rs otkrio i da Luni zamera to što u trenutku otkrije mnoge stvari iz privatnog života koje možda i ne bi želela.

Foto: Pink.rs/e-stock Ivan Dobričić

Budući da Luna često nije svesna šta sve izgovara pred kamerama tako je svom dečku Slobi Radanoviću otkrila jednu porodičnu tajnu. Naime, ona mu je ispričala detalje o jednom porodičnom ritualu u kojem učestvuju i njena majka Anabela i očuh Andrej Atijas. Luna je šapatom rekla da njih troje zapale džoint, gledaju seriju "Genijalci" i smeju se satima.

Foto: Ivan Vučićević

PROČITAJTE JOŠ: PLANIRAJU ZAVESU TUŠ KABINE DA ZAMENE SA JORGAN PLANINOM? Jutro nakon S*KSA, Sloba i Luna sređivali svoje gnezdo!

Nemoj da misliš da smo bolesni, ali ovo moram da ti kažem... Andrej, mama i ja zapalimo džoint i pustimo neku seriju, ne znam da li znaš, oni kao ''Genijalci'' i umiremo od smeha. Mama stavi Blanki u krevet, Nina ode da spava. Kunem ti se, umiremo od smeha. To smo mi, i naručimo nešto da jedemo, znaš koja bleja. To smo mi - rekla je Luna Slobi kroz šapat i ostavila ga bez teksta.

Drugom prilikom ispričala je zadrugarima u pabu kako njen očuh Andrej zapali "cigaretu", stavi naočare za sunce i satima gleda u jednu tačku.

Ja imam snimak na svom telefonu. Došle mi dve drugarice, Andrej sedi u dnevnoj sobi, Andrej je teška budala isto, moji su svi budale. Stavi ovako noge, stavi neke bele naočare, popuši cigaru pre toga i tri sata ovako se pomera i gleda ovako. Ja imam snimak, sat vremena bez prestanka, to je predobro, izgubiš se u vremenu i prostoru - ispričala je Luna.

Autor: Pink.rs

#Anabela Atijas

#Andrej Atijas

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'