AKTUELNO

Nova rasprava blogerke i njenog oženjenog dečka!

Tokom prethodne noći u Beloj kući zadrugari su bili na meti sedme sile, pa su odgovarali na škakljiva pitanja. Slobodan Radanović nije želeo da se raspravlja sa Kristinom Kockar dok su odgovarali na temu koja se ticala toga što joj on nije pomogao kada je bila povređena, a sve zbog toga što se plašio reakcije Lune Đogani, pa je otišao u spavaću sobu.

Foto: Printscreen Youtube

Blogerki se njegovo ponašanje nije dopalo pa mu je prebacila što ju je tako napustio i otišao bez borbe. Radanović nije bio raspoložen da priča o ovome i skrenuo joj je pažnju da ne potencira tu temu. Međutim, situacija se otrgla kontroli, Đoganijeva se i zaplakala, pa mu sve rekla u lice šta misli.

Kako možeš da izgovoriš da ja tebe turiram? Ako neko sedam meseci priča o istoj temi svaki je*eni dan. Ceo svet mi se vrti oko tebe! Bolje da si me pljunuo nego što si mi to rekao. Ja tebe dižem, sa tobom pričam sedam meseci oko tih stvari, ja se kidam i ti meni kažeš da te ja turiram - bila je nervozna Đoganijeva.

Foto: Printscreen Youtube

Zašto kad god se s*enjam ti misliš da ima veze sa tobom? - Upitao ju je Sloba.
Ja se uvek trudim. Zašto se ti malo ne potrudiš, nego samo ležiš...Nemam želju ni za čim više. Kada jedina osoba oko koje se trudim, ceo dan leži, kao da je neko umro. Ti nikad ne priznaš svoje greške, ja ih uvek priznam. Ja sam kriva, jer nemam sa kim da se družim i pričam. Osećam se kao luda, nemam sa kim da se družim - rekla je plačljivim glasom Luna.

Foto: Printscreen Youtube

Radanović je na sve načine pokušao da je razvedri i da mirnim tonom porazgovara sa njom, a kako se završio njihov razgovor, možete pogledati u narednom video-snimku.

Pročitajte još: ON IM REMETI VEZU: Toma pobesneo na Minu zbog Đeksona, ostavio je uplakanu i bez reči! (VIDEO)

D. B.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'