AKTUELNO

Nije joj ostala dužna!

Radmila Rada Manojlović često se nađe na meti kritika zbog svog stajlinga, kako na nastupima tako i u emisijama. Kako je uvek iskrena, te kaže ono što misli, ona je nedavno komentarisala i stajling jedne njene koleginice.

Naime, Rada je pre nekoliko meseci prokomentarisala stajling koleginice Jadranke Barjaktarović i rekla da je ona jedina gore obučena javna ličnost od nje:

Foto: TV Pink Printscreen

Jadranka mi to nije zamerila, srele smo se na nekom snimanju malo posle moje izjave. Samo ću vam jedno reći, nikada, ali baš nikada ne bih prozvala nekog ko mene nije prvi prozvao. To vrlo dobro znaju sve moje koleginice i kolege. Jadranka je i te kako umela da me vređa, a bilo je mnogo stvari za koje nije bila u pravu. Da u nekoliko navrata nije ispala nefer, sigurno ne bih komentarisala njen stajling, čak i da je džak na sebe stavljala kroz celu karijeru - izjavila je Rada.

PROČITAJTE JOŠ: PRIZNAJE DA NE VODI RAČUNA O GLASNIM ŽICAMA! Šaban Šaulić: Moj glas je DAR OD BOGA! (FOTO)

Očigledno je Rada opasno zamerila svojoj koleginici ono što je rekla o njoj, te je našla način da joj uzvrati. Da li će ovo što je sada izjavila pogoršati odnose među njima, videćemo.

Autor: Pink.rs

#Jadranka Barjaktarević

#Radmila Rada Manojlović

'