AKTUELNO

Njihovom prijateljstvu je definitivno došao kraj.

Da vernim gledaocima rijalitija "Zadruga" ništa ne može da promakne, dokazano je i prethodne noći kada je Luni Đogani i Jovani Tomić Matoroj postavljeno pitanje "Zašto tvrdite da ste prijateljice spolja a u kući nikada ne pričate".

Odgovor na ovo pitanje publike, prva je dala Luna koju je cela situacija sa Matorom veoma potresla.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je mene užasno razočarala ovde, ja to njoj nisam nikad rekla jer smatram da nema nikakve vrednosti. Nemam ništa protiv da se druži sa Kijom ali ona i Sanja su uvek komentarisale negativno o Kristini a onda ih vidim kako se grle i ljube sa njom. Nemam ništa protiv toga ali nemojte da glumite da ste mi drugarice. Jovana je ta koja je govorila za Kiju i Filipa sve i svašta a sada je brani - rekla je Đoganijeva ljutito.

Foto: TvPink Printscreen

Imam drugi problem. Kija je najveći folirant ovde. Ali ona dođe i priđe, priča sa nama, iako je svi pljujemo ovde. Kija mi je i sada prišla i pitala kako sam jer je videla da mi je loše, nije ni zbog čega u Zadruzi nego zbog nečeg spolja. Više me je ovde ispoštovao i bio uz mene Slobodan nego ti, koja si moja drugarica. Ja njega volim i poštujem prvo jer je tvoj dečko. Ni jednog trenutka nisam promenila mišljenje o Kiji, samo kažem da je ona uljudnija od skoro svih ljudi ovde. Nikad se nisam zagrlila sa njom niti osetila potrebu da sa njom budem bliska - odgovorila joj je Matora.

U celu raspravu, uključila se i Jovanina partnerka, Sanja Stanković koja se takođe osetila prozvano zbog Luninih reči.

Foto: TvPink Printscreen

Kija je ta koja meni prilazi kad mi je teško, ne ti. Ti imaš loše mišljenje o meni i Jovani a nas dve nikada ružnu reč nismo rekle o tebi. Bez obzira što imaš loše mišljenje o meni ja sam tebi prilazila kada ti je loše, ti meni nisi - rekla je Stankovićeva.

Nakon rasrpave za stolom, njih tri su razgovor nastavile u spavaćoj sobi. Konačna odluka, bila je da se više definitivno neće družiti. Zbog svega što se izdešavalo, Luna je otišla u izolaciju i briznula u plač.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: MIKI NAPAO BANETA ZBOG NADEŽDE: Ispadaš bednik, po*rao si se po njoj a valjala ti je kad ste bili intimni! (VIDEO)

Njen dečko, Sloba Radanović bio je uz nju i tešio je, a kako je sve izgledalo, pogledajte u snimcima koji slede.

R. L.

#Jovana Tomić Matora

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sanja Stanković

#Slobodan Radanović

'