AKTUELNO

Od njihove galame tresla se Bela kuća.

Prethodne noći su se u Zadruzi zbile mnoge svađe. Jedna od najburnijih bila je ona između Goce Džehverović i Lepog Miće.

Njihov sukob traje već neko vreme, a sinoć je eskalirao pa su pale i mnoge teške reči. Razlog za raspravu ovoga puta bila je Kristina Kija Kockar koju je pevač iz sve snage pokušavao da zaštiti.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si pun mržnje, Mićo, a non stop govoriš kako nikoga ne mrziš. Ti si taj koji mrzi a onda natovari nekome drugom da je takav - vikla je Džehverovićeva.
Gordana, ti ne možeš nju (Kiju) gledati očima. Mrziš je! Sinoć si rekla da krade - odbrusio joj je Mića sa druge strane stola.

Iako su zadrugari ali i voditeljka pokušali da smire ovo dvoje ukućana, njihova rasprava se samo nastavila i produbila.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: KIJA PRIZNALA ŠTA JU JE PROGANJALO PRE ZADRUGE: Ušla sam ovde da se uverim u dobro i da saznam ŠTA NIJE ŠTIMALO! (VIDEO)

Mene ona ne interesuje. Nemam ja šta nju da volim ili da mrzim, ali je ne mrzim. Zašto da je volim? Šta mi je ona? Ja ne znam da mrzim, a ti znaš. Ovoj trudnoj ženi (Miljani) kažeš da je svinja, ti si bezobrazan. Zapenio si, budalo jedno - rekla je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

Je*i se, znaš? Ja ti kažem sada! Mrziš je, očima je gledati ne možeš - odbrusio joj je Lepi Mića.

Podsećamo, Kija je sa Mićom imala bezbroj nesuglasica i svađa ali ipak, pevač je večeras odlučio da stane na njenu stranu i zaštiti je od većine zadrugara koji su se sa njom raspravljali.

Kako je izgledala ova rasprava, pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Gordana Džehverović

#Kristina Kockar

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

'