AKTUELNO

Samo je malo trebalo da se utegne ta interpretacija i bilo bi mnogo bolje. Čuje se da dobro intoniraš, da dobro pevaš - rekla joj je Jelena Tomašević.

Sara Simić ovog puta izabrala je pesmu grupe "Zana" "Rukuju se rukuju" i izvela je na sceni "Pinkovih zvezdica" uz podršku plesača. Ipak, ona će se sa četiri glasa naći u baražu.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja mnogo volim ovu pesmu, i kao mala sam je mnogo volela. Nije mi bilo ujednačeno pevanje, mislim da je to najveći problem. Nisu bili ujednačeni strofe i refreni. Onda kad krene refren samo odjednom toliko drekneš. Samo je malo trebalo da se utegne ta interpretacija i bilo bi mnogo bolje zato što se čuje da dobro intoniraš, da dobro pevaš - rekla je Jelena Tomašević.

Foto: TvPink Printscreen

- Mnogo si lepa, slatka i moderna. Ima nešto u tvom pevanju što mene uvek vrati u to neko detinjstvo jer imaš slatki dečiji glas, a u isto vreme si osmislila svoje pevanje. Ja čujem kod tebe da je sve navežbano, da si dosta vežbala. Ja ne vidim nesigurnost, nego nije bilo dovoljno zanimljivo. Volela bih u baražu bez muzike da pustiš malo i daha i sebe, punog glasa, čuli smo da imaš dobar i lep vibrato. Mislim da je ovo mogla da bude i petica, samo malo sigurnija i snažnija u nastupu - rekla je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

Sve su ti rekle kolege - složio se Milan Stanković, a zatim i spustio svoju stolicu.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. V.

#Pinkove zvezdice

#Sara Simić

#emisija

'