AKTUELNO

Dobio je savete od članova žirija koji nisu u potpunosti bili saglasni kada je njegov nastup u pitanju.

Za sjajnu završnicu prvog dela emisije večeras je bio zaslužan Dražen Baković. Dražen je otpevao "Dušo moja" od Kemala Montena i dobio svih pet glasova.

Foto: TvPink Printscreen

Moram da vam kažem, Goca je častila ovu peticu. Htela je da se spusti. Nije bilo savršeno, ali... Ja sam uvek objektivan, ovo je stvarno bilo kvalitetno, ne prekvalitetno, ne spektakularno, ali zaista jedna petica. Jednostavno, ne možemo ga gledati u baražu, radije bih ga stavio u garažu da sam vežba i da peva - završio je u stihu Sergej Ćetković.

Foto: TvPink Printscreen

Bio je netačan sve vreme. Imao si lepu emociju, to je fakat. Ti si verovatno došao u hotel, pa ste tamo sa drugarima pravili žurku, pa je tebi glas malo pukao. To je sve normalno. Ali molim te da sledeći put kada budete imali snimanja dva dana za redom, da se čuvaš. Oštetio si glas za danas - rekla je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

- Fantastična emocija, tako si lepo krenuo. U drugom delu pesme si uspeo malo bolje da se čuješ, predaleko si stajao. Moraš da čuješ glas, da se približiš i da se čuješ malo bolje - rekla je Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. V.

#Dražen Baković

#Pinkove zvezdice

'