AKTUELNO

Društvene mreže preplavile su fotografije prelepih uskršnjih dekoracija.

Danas pravoslavni hrišćani proslavljaju najveći hrišćanski praznik Uskrs. Mnoge naše javne ličnosti ovaj praznik obeležavaju u krugu porodice, a svojim prijateljima i fanovima putem društvenih mreža uputili su čestitke. A gde ćete lepšu čestitku od fotografije ofarbanih jaja i specijalne uskršnje dekoracije? Time su se vodile i naše javne ličnosti.

Ana Ivanović ovaj Uskrs pamtiće po tome što je to prvi praznik od kada je na svet donela sina Lazara. Nekadašnja srpska teniserka koja danas živi u Čikagu jaja je ukrasila dekupaž tehnikom.

Pevačica Ana Sević svojim fanovima i prijateljima čestitala je praznik i pokazala kutak u kom su se pored korpa sa jajima našle i lale i figurice zeka.

Glumac Bojan Perić ima neobično ofarbana jaja, a uz poruku: "Hristos Vaskrse! Srećan Uskrs! Dobri moji, sve najbolje želim Vama i Vašim porodicama!" čestitao je svima ovaj praznik.

Sergej Ćetković uz fotografiju jaja ofarbanih u crveno jednostavno je i u svom stilu poželeo sve najlepše pravoslavnim hrišćanima.

Pevačica Slađa Vujičić poznatija kao Slađa Alegro u drugom je stanju i dok priprema stvari za bebu, ugrabila je malo vremena da uredi i svoju uskršnju trpezu. Uz korpu sa jajima na stolu su se našli i predivni cvetni aranžmani.

I Slađina drugarica i koleginica Seka Aleksić mnogo pažnje posvećuje uređivanju svog doma pa je tako bilo i za ovaj praznik. Ona je celu kuću ukrasila, a sa posebnom pažnjom je

Modna kreatorka Verica Rakočević uslikala je svoju korpu sa jajima, a ona je ofarbala uskršnja jaja mahom u crvenu boju.

Svojim uskršnjim jajima na društvenim mrežama pohvalili su se i Goga Sekulić, Dragana Mirković, Gordan Kičić, Nina Janković, Stanija Dobrojević, Stoja i mnogi drugi.

A kako vi provodite ovaj praznik i čija jaja poznatih se vama najviše sviđaju?

Autor: J. V.

#Praznik

#Uskrs

'