AKTUELNO

On je ipak zavoleo njenu porodicu.

Jedna od najemotivnijih čestitki za uskršnje praznike bila je od Save Džehverovića, koji je zajedno sa svojom devojkom Dadom svojoj sestri Teodori Džehverović i mami Gordani Džehverović poželeo sve najbolje, a ni Anđela Rankovića nije izostavio.

Kada su ga ugledale, ukućanke su briznule u plač, a sve je nasmejala njegova želja da sestra za kraj ovog takmičenja osvoji automobil. Teodora je bila potrešena i uplakana, jer svog brata nije videla otkako je ušla u rijaliti, pa je imala jednu emotivnu poruku za sve.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Danima sam molila za poziv, znala sam da ću ih videti. Hvala Velikom šefu koji je omogućio da ih vidim bar na ovaj način. Hvala svima koji me podržavaju i koji mi veruju. Ne mogu sebi da dopustim što sam ovoliko dugo bez mojih najmilijih. Došla sam da se borim, znam i zbog čega, kako god da bude ja sam sebi pobednica. Tata, volim te mnogo i mnogo mi nedostaješ - rekla je kroz plač Teodora.

Ni Goca nije ostala imuna na prizor koji je ugledala i reči koje joj je sin uputio, pa je i ona prokomentarisala ovu video-poruku.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Prvi put mi se dešava da se ne čujem sa njim, ako mi verujete. Mi se svakodnevno čujemo, telefonski smo mnogo vezani. On je moja najveća ljubav i podrška, hvala na čestitkama, tu je i Dada. Mnogo se vole, a što joj ljudi mnogo zameraju, želim da se svi vole kao što se njih dvoje vole - rekla je Gordana.

Anđelo je bio neizmerno zahvalan na pozdravima, pa je odlučio da se i on obrati Savi kako bi mu poručio nešto što je bilo i te kako zanimljivo.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Želim puno da ih pozdravim i da im čestitam Uskrs. Mnogo mi je drago zbog svega, pogotovo samo što ga non stop spominjie...i Savo samo sam hteo da ti kažem da njoj uopšte ne bi bilo loše da dobije auto, jer ona ne zna da ga vozi tako da možeš ti - rekao je kroz smeh Anđelo.

Kako je sve ovo izgledalo pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Anđelo Ranković

#Gordana Džehverović

#Sava Džehverović

#Teodora Džehverović

'