AKTUELNO

Da li će njegovo ponašanje uticati na pevačicinu karijeru?

Pevačica Radmila Manojlović nedavno je snimila duetsku pesmu sa kolegom Stefanon Dimitrijevićem Leonom. U pitanju je pesma "Lavlje krzno", a da je znala da će joj ovaj duet napraviti toliki problem sa dečkom Harisom Berkovićem, verovatno bi razmislila još jednom o ovoj saradnji.

Foto: TV Pink Printscreen

Haris je bio potpuno van sebe kada mu je Rada saopštila da namerava da snimi spot sa Leonom, pogotovo što smatra da joj saradnja s njim nije potrebna. Na stranu to što Leon Harisa podseća na Milana Stankovića, pevačicinog bivšeg momk,a i što u spotu ima dosta seksi kadrova - njega je najviše iznervirala činjenica što je, nakon dueta koji su njih dvoje snimili, Rada odlučila da snimi pesmu sa drugim pevačem. Na sve načine je pokušao da je odgovori od namere da snimi novu pesmu, ali nije uspeo, jer je Rada veoma odlučna kada je o poslu reč. Ono što nameri, to i učini - rekao je izvor blizak mladom paru i objašnjava da Rada nije mogla da pretpostavi da će je ta poslovna odluka koštati živaca.
Jedva je progutao ideju o duetu, ali kada je došao trenutak da snime spot, situacija se drastično pogoršala. Jednostavno, Haris nije mogao da prevaziđe činjenicu da njegova devojka snima seksi scene sa drugim muškarcem, a najviše mu je smetalo što nije na setu, odakle bi kontrolisao situaciju. Umesto toga, tražio je od Rade da mu se javi na svakoj pauzi snimanja, što ona nije htela u potpunosti da ispoštuje. Pozvala ga je samo kada je počelo snimanje da bi mu javila da sve funkcioniše u najboljem redu, a nakon toga je telefon ostavila u garderobi i otišla na set - kaže izvor i objašnjava da je taj Radin gest iznervirao mladog Berkovića.

Radin telefon nije prestajao da zvoni tokom celog snimanja, a da li će ova svađa imati trajnije posledice kada je njihov odnos u pitanju, pokazaće vreme. U nastavku pogledajte o kakvom spotu je reč.

Pink.rs

#Haris Berković

#Radmila Rada Manojlović

#pevačica

'