AKTUELNO

Bila preponosna kada su se Kija i Sloba venčali!

Gostujući u studiju rijaliti programa "Zadruga", majka Kristine Kockar - Nadica Zeljković komentarisala je i svog zeta Slobodana Radanovića koji je njenu ćerku prevario pred kamerama sa blogerkom Lunom Đogani.

Foto: RTV Pink

Ja sada pričam o Slobodanu Radanoviću, ne o Bobi! Boba je jedan divan dečko bio, kada je bio u vezi sa mojim detetom. Nikada me nije uvredio. Ja sam bila preponosna što su se oni uzeli, jer je to bila čista i velika ljubav - rekla je Nadica.

Foto: RTV Pink

U nastavku je majka Kristine Kockar dodala i da nije znala da u braku njene ćerke i pevača nije bilo sve u najboljem redu, a zatim je iznela i svoj stav o ponašanju Slobodana Radanovića u "Zadruzi".

Foto: RTV Pink

Mogu iskreno da vam kažem da je on pokazao svoju veliku agresiju, gde se ja uplašim za bezbednost kada on krene da se unosi u lice ženama. Tu sam se iznenadila. Ja za Bobu nemam ružnu reč da kažem. Neka mu je sa srećom i neka se vrati da bude onaj Boba, biće bolje i njemu i Luni. Ništa nije pokazao osim što je prevario ženu - dodala je majka Kristine Kockar.

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'