AKTUELNO

Sergej Ćetković svoj komentar dao je u rimi i dobio aplauz svih u studiju!

Ognjen Repanović iz Paraćina odmah je na noge podigao sve u studiju "Pinkovih zvezdica"  čim se pojavio na sceni, a za to je zaslužna i numera koju je izvodio - vesela pesma "Timber" koju izvode Keša i Pitbul.

Foto: TvPink Printscreen

Sasvim očekivano, on je dobio svih pet glasova žirija, koji su, uz publiku, uživali u performansu ovog mladog i talentovanog Paraćinca.

Foto: TvPink Printscreen

Znaš šta, ti si stvarno poseban u smislu da je tvoj nastup drugačiji, jer po meni je to ono što je potrebno. Meni se baš dopada što ti nama ovo nudiš, što je živahno, a i pevački dobro - rekla je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

Ti planiraš svoj nastup, kod tebe se vidi jedan predan rad, iz nastupa u nastup si pedantan, od stajlinga, pesme, načina pevanja i osmisliš kako ćeš šta da uradiš, sve je isplanirano a deluje kao da se upravo desilo. Ti si primer šta rad može da stvori od jednog deteta - rekla je Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

Slušaj sad šta ću da ti kažem, biću mnogo iskren i neću da te lažem, ne znam šta si jeo i ne znam šta si pio, al' brate ti noćas odličan si bio - prokomentarisao je Sergej u rimama.

Foto: TvPink Printscreen

Ovaj energičan nastup Ognjena Repanovića pogledajte u nastavku:

Autor: N. Vujčić

#Pinkove zvezdice

'