AKTUELNO

Dao je sve od sebe!

Relja Ćetković osmi je takmičar večeras u "Pinkovim zvezdicama". On je izabrao numeru "D - moll" Đorđa Balaševića, a čim je krenuo da peva, odmah su se čuli zvukovi podizanja stolica žirija. Njemu su plesačice na sceni pomogle u scenskom nastupu, što je učinilo da se svi naježe.

Foto: TvPink Printscreen

Očekivano, on je dobio svih pet glasova žirija:

Ja sam tek sad shvatio zašto je u grču. Na početku nije bio takav, tad je bio super. Tamo u Podgorici je bila zima, pa je on još stegnut - našalio se Sergej i dodao - Ovo je neupordivo bolje, i dalje mislim da previše brineš o svojoj mutaciji. Još se opusti i dodaj "Hvala, striko" na kraju - zaključio je on.

Foto: TvPink Printscreen

Na dobrom je putu, počeo je da sluša šta mu se govori, mislim da si podigao za ton da bi bilo lakše, ali to je problem u glavi, da misliš da imaš problem sa mutacijom, a nemoj tako da razmišljaš jer desiće se. I pametno biraj pesme - rekla mu je Jelena.

Foto: Pink Media Group

Ovo je bilo mnogo bolje nego prošli put, ali i dalje mislim da treba da vodiš računa i pronađeš svoju boju glasa. I dalje zvuči malo nazalno. Sve u svemu je bilo super - zaključila je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

Reljin nastup pogledajte u nastavku:

Autor: N. Vujčić

#Pinkove zvezdice

#Relja Ćetković

'