AKTUELNO

Bivša učesnica "Farme" smatra da Kaća Živković što pre treba da preispita svoje postupke.

Pevačica Katarina Živković nedavno je doživela pravu dramu u svom stanu u gluvo doba noći - kako je otkrila njena kućna pomoćnica, pevačica je tokom noći imala susret za duhom, zbog čega neko vreme nije mogla da se pomeri iz kreveta.

Foto: YouTube screenshot

Nju je paralisao strah, pa je preplakala celu noć i zamolila spremačicu da nekoliko narednih dana prespava u njenom stanu, a već je, navodno, počela da se raspituje kod koga bi mogla da se raspita o ovom problemu koji ju je zadesio. Pevačica Vesna Rivas, koja inače gleda u karte i bavi se bioenergijom, otkrila je za Pink.rs da je ovo znak na koji bi pevačica trebalo da obrati posebnu pažnju.

Kada neko ima loše misli, kao i misli o ljudima kojima je naneo zlo, neko od njih dolazi da se sveti. Ljudi stalno razmišljaju kako da napakoste nekome, zatrovani su zlim mislima... Kod Kaće je u pitanju neka naplata, opomene dobija. Ako se preznojavala i plakala, onda je to sigurno - to. Ona ne čini nešto kako treba i što pre bi trebalo da se zapita i stavi prst na čelo - procenila je Rivasova.

Vesna je, takođe, dodala da bi Živkovićeva rešenje svog problema trebalo da potraži u svom hramu, a u tome će joj pomoći i, kako ona kaže, svakodnevne molitve.

Ni Aleksandri Prijović se ne piše dobro

Iako mnogi pevačici Aleksandri Prijović predviđaju veliki profesionalni uspeh, Vesna sa tim nije saglasna, već ima druge prognoze. Ona smatra da će njenih "pet minuta" trajati svega još nekoliko godina:"Mogu da se kladim da će taj njen sega-mega uspon trajati plafon četiri godine. Došlo je njenih pet minuta i ono što bude uspela da uradi za ove četiri godine, to će joj biti - to. Prijovićka nije kapacitet koji bi mogao da puca ka vrhu, nema ona tu harizmu" - zaključila je Vesna.

Foto: Instagram

Autor: D. Tanasijević

#Aleksandra Prijović

#Farma

#Katarina Živković

#Vesna Rivas

#duhovi

#pevačica

'