AKTUELNO

Nije ga štedela.

Sestra Luke Lazukića, koji je pre nekoliko dana optužen da je fizički nasrnuo na svoju suprugu Natašu Bekvalac, Ana Kalinić, ponovo se oglasila na Fejbuku.

Kako je i ona pominjana u medijima nakon ovog incidenta, imala je potrebu da naglasi da sebe ne smatra njegovom sestrom.

Foto: EKSKLUZIVno

- Prestanite da me nazivate Lukinom sestrom u medijima, u dokumentima Republike Srbije zovem se Ana Kalinić, neću vam reći šta mi je posao i ja sam (nažalost) već 10 godina u regionalnim medijima kao supruga političara dr Dragana Kalinića, a Luka je izgradio ime pre nekoliko meseci (koliko se ukupno i pojavljuje u medijima) brakom sa Natašom Bekvalac, koja od malih nogu ima ime i uspešnu karijeru, a on ne znam čime se bavi. Bio je košarkaš. Koliko god me puta neko nazove njegovom sestrom toliko puta ću demantovati! - napisala je ona.

Foto: Facebook

U drugom statusu koji je ispisala na pomenutoj društvenoj mreži ona je iznela stav o ženskoj solidarnosti, pa su svi to protumačili kao podršku Bekvalčevoj.

- Ako neko može da razume i podrži ženu - to je žena. Svaka žena je zaslužila da bude srećna i voljena i da joj muškarac skine zvezde s neba. Svaka - napisala je Ana između ostalog.

Foto: Facebook

PROČITAJTE JOŠ: Nakon što su Lazukića PUSTILI DA SE BRANI SA SLOBODE, Lukas IZREVOLTIRAN: Meni su rekli 'ili ideš u zatvor ili priznaj'!

Foto: TV Pink Printscreen

Podsećanja radi, incident za koji je Nataša optužila Luku odigrao se u noći između 13. i 14. aprila. Ona ima vidljive modrice i podlive, ali Lazukić tvrdi da on nije odgovoran za njih.

Autor: V. T.

#Luka Lazukić

#Nataša Bekvalac

'