AKTUELNO

Ova članica žirija nije mogla da sakrije oduševljenje.

Druga takmičarka u večerašnjem izdanju "Pinkovih zvezdica" bila je Sara Simić koja se na ružičastoj sceni predstavila hitom Marije Šerifović "Svoja i tvoja". Sara ima devet godina i dolazi iz Kraljeva.

Foto: TvPink Printscreen

I ovog puta pošlo joj je za rukom da osvoji srca svih članova žirija i sa pet glasova se plasira direktno u dalje takmičenje.

Foto: TvPink Printscreen

Meni je bilo okej, pevanje sasvim pristojno, ali mi je falilo malo doživljaja. Čak ti je Jelena mahala kad se podigla, da se vratiš malo u realnost da daš nekog izraza, osmeha, samo to mi je falilo. Mi smo dogurali daleko, jer ipak i igrači su tu na sceni, tako da sledeći put samo povedi računa o svom izrazu. Znaš kako Marija to iznese, koliko tu ima i energije i nekog drugačijeg doživljaja na sceni koji te pokrene da poveruješ u to što pevaš tako da vodi računa o tome sledeći put - rekao je Sergej Ćetković.

Foto: TvPink Printscreen

Gledajući je odavde kako peva i kako se ponaša, zaista se stiče utisak da je malo dete. Toliko se ona zagledala negde, potpuno je bila odsutna. Opusti se, svoje mesto ovde imaš, mnogo si ti daleko dogurala da bi sada imala nedoumicu da li dobro pevaš ili ne. Ti odlično pevaš, ali si opet večeras bila stegnuta. Opusti se, daj nam tu dečiju radost koju nosiš sa sobom kao te tvoje patikice koje tako menjaju boju. Tako i ti treba da se poigravaš ovde sa svojim glasom i talentom jer imaš sve razloge da budeš zadovoljna - istakla je Jelena Tomašević.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja ću se složiti sa Jelenom i Sergejem, ali ću ti reći i da izgledaš fenomenalno. Ne znam ko te je obukao, ali to sve na tebi bih ja nosila, toliko je kul, baš je kul. Super izgledaš, poslušaj sve što su ti rekli - dodala je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. V.

#Pinkove zvezdice

#Sara Simić

#emisija

'