AKTUELNO

Lazukić ju je često ponižavao u društvu i vređao.

Popularna pevačica Nataša Bekvalac navodno je završila u bolnici u šestom mesecu trudnoće zbog stresa koji je, kako tvrde njeni prijatelji, doživela nakon svađe sa suprugom Lukom Lazukićem. Pevačica je tada, prema rečima dobro upućenog izvora, dobila krvarenje i hitno je sa sestrom Kristinom potražila pomoć lekara.

- Nataša mi je rekla da ju je muž psihički maltretirao. Problemi u njenom odnosu s Lukom počeli su odmah posle venčanja na Ibici. Lazukić ju je često ponižavao u društvu i vređao. Ona je u drugom stanju bila promenljivog raspoloženja i sve je primala k srcu - otkriva pevačicina bliska prijateljica i dodaje da je najveći pakao u njihovom braku počeo u novembru prošle godine.

Foto: Instagram

- U šestom mesecu trudnoće, nakon žestoke svađe, Nataša je primljena u jednu ginekološku ordinaciju u Novom Sadu zbog jakog krvarenja koje je nastalo usled doživljenog stresa. Njena sestra Kristina je sve vreme bila uz nju jer je situacija bila veoma ozbiljna. Malo je falilo da dođe do spontanog pobačaja i ona se zbog toga mnogo uplašila. Ginekolog joj je savetovao strogo mirovanje, zbog čega je tada prestala da nastupa. Poštujući savete doktora, Nataša je uspela da iznese trudnoću do kraja i rodi devojčicu Katju, koja će za šest dana napuniti dva meseca - kaže izvor, koji je insistirao na anonimnosti.

Foto: Pink.rs

Nataša je u utorak promenila bravu na vratima stana na Dedinju. Pevačica se plaši da bi njen suprug Luka u bilo koje doba dana i noći mogao ući unutra jer ima ključeve, pa je rešila da se osigura. Pozvala je bravara, koji je završio posao za pola sata i predao joj nove ključeve, koje sada ima samo ona. Iako zbog stresa i pritiska Bekvalčeva ne može mirno da spava, bar neće strepeti od toga da li će se otac njene ćerke Katje pojaviti na vratima, bez obzira na to što ima nalog zabrane prilaska i komunikacije s njom narednih mesec dana.

Autor: Pink.rs

#Luka Lazukić

#Nataša Bekvalac

'