AKTUELNO

Pokušala sama da reši problem!

Bivša farmerka i Pinkova zvezda, Maja Milošević, preživela je pravu dramu. Naime, ona je na jednom nastupu imala incident, kada je gost bacio čašu koja se razbila i parče stakla je uletelo u njeno oko, zbog čega joj je odmah ukazana medicinska pomoć.

Foto: Pink.rs

Portal Pink.rs stupio je u kontakt sa Majom kako bismo čuli šta se desilo i kako se sada oseća:

Jeste, istina je da sam bila povređena, imala sam nastup, gost je bacio čašu koja se razbila, a ja sam baš u tom trenutku pogledala tu i parče stakla mi je uletelo u oko. Pokušavala sam sama da rešim problem, ali sam shvatila da je bolje da odem u Hitnu, a oni su me poslali u Urgentni. Tamo su mi ispirali oko, celu su me okupali, a ja sam trebala da se vratim da radim (smeh). Na kraju su mi dali neku mast i rekli su da idem na kontrolu, ali ja nisam otišla jer sam morala da radim. Ali na sreću sada je sve u redu, ništa me ne boli. Ma ja sam baksuz za te stvari, sve kao pazim, a nešto mi se desi - kaže Maja.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: OBAVLJENE DVE OBDUKCIJE: Avići se NIJE UBIO, evo šta je OTKRIVENO! (FOTO)

Ona nam je otkrila i da je očekuje još jedna operacija, i to čmička na oku, sa kojim se bori već mesecima, a mi joj želimo da sve prođe u najboljem redu.

Autor: N. Vujčić

#Maja Milošević

#Pinkove zvezde

#povreda

'